έλα όμως που δεν θα με δει
έλα όμως που δεν θα με δει

Τι θα έκανες αν ήσουν μια πτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος για τον έρωτα; Τι θα έκανες για μερικές πτήσεις με ιδιωτικό ελικόπτερο; Για ένα ipad; Για ένα καινούριο ipad, τι θα έκανες;  Ίσως θα μπορούσες να κάνεις πολλά. Εμείς οι πτωχές πάλι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έτυχε, η αλήθεια είναι, να πάμε για συνέντευξη και να πέσουμε πάνω στον πάμπλουτο Γκρέι. Με τα υπερπολυτελή γραφεία. Με τα γαμάτα κοστούμια. Με το αινιγματικό ύφος. Με το βλέμμα που κάτι βλέπει. Τι βλέπει; Αλλά και πάλι… Υπερβολές.

Δεν θα κάναμε όπως κάνει αυτή η καημένη για τον μεγιστάνα, σαδομαζοχιστή. Κι ας τον παίζει ο Τζέιμι Ντόρναν. Που τον στηρίξαμε για τον ρόλο από την αρχή μεν.. δε λέω… Αλλά η αλήθεια είναι ότι στο έργο τουλάχιστον δεν μας αρέσουν τα μαλλιά του. Στο τρέιλερ εννοώ. Γιατί όταν θα τον δούμε ξαναμμένο με τα μαλλιά υγρά από τον ιδρώτα του πόθου… Ποιός ξέρει…

Η αλήθεια είναι επίσης ότι στην πραγματική επαγγελματική ζωή (17 χρόνια στο κουρμπέτι των συνεντεύξεων) δεν μας έτυχε ποτέ ένας ζάμπλουτος Ντόρναν για να δούμε τις πραγματικές μας αντιδράσεις. Ούτε είμαι βέβαιη ότι αν μας τύχαινε θα έβλεπε αυτό το κάτι που είδε ο Γκρέι στην Αναστάσια.

Γιατί με έπιασε πάλι πόνος με το 50 Shades of Grey;

Ναι, στο μεταξύ δεν είναι και κανένα σπουδαίο νέο. Αλλά πριν περίπου 4 ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας 50 shades of grey και, απ’ ότι φαίνεται, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Τι Guardian, τι Independent, τι τα εγχώρια τα δικά μας… Το Ιντερνετ έχει πλημμυρίσει με το βίντεο που υπόσχεται να σας στείλει στο σπίτι για αχαλίνωτο σεξ το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου 2015 όπου και θα κάνει πρεμιέρα.

Καθώς αναρωτιέμαι με ποιόν θα πάτε εκείνο το βράδυ για σεξ.. θεωρώ χρέος μου να παραθέσω κι εγώ εδώ στο yougogirl.gr το εν λόγω trailer. Enjoy ευλογημένες