Δεν ήξερα πως είναι να γνωρίζεις τον καλλιτέχνη.

Δηλαδή να πας να δεις μια παράσταση και ο ηθοποιός να είναι φίλος σου. Από εκείνους που λιάζεσαι όλη μέρα στην παραλία. Και μιλάτε για φρούτα, για έρωτες και για την αντίδραση των μαλλιών στις καιρικές συνθήκες.

Το ζω όμως κι αυτό με την Μαρίζα.

Η Μαρίζα Τσιακουμάκη
Η Μαρίζα Τσιακουμάκη

Την φίλη μου. Την φίλη των καλοκαιριών μου. Η Μαρίζα συγκαταλέγεται στους σπουδαστές του Studio NAMA. Συμμετέχει στο μάθημα «Υποκριτική σε Κείμενα In Progress και έχει δασκάλα την Πέπη Μοσχοβάκου.

Η Μαρίζα μου λοιπόν μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και υπό την καθοδήγηση της κας Μοσχοβάκου θα παρουσιάσουν 10 αποσπάσματα από 10 νέους συγγραφείς που είχαν την καλοσύνη να παραχωρήσουν τα έργα τους στην ομάδα.

Η πρεμιέρα θα είναι την Παρασκευή 27 Ιουνίου ενώ οι παραστάσεις θα είναι στο σύνολό τους 7 (Παρασκευή και Σάββατο, Τετάρτη και Κυριακή) κλείνοντας την Κυριακή 6 Ιουλίου.

«Αν και μου απαγορεύεται να μιλήσω…»το όνομα της παράστασης που θα παρακολουθήσω στη σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ κι αναρωτιέμαι αν θα κλάψω. Ή αν θα δακρύσω λιγάκι.

Θέλω να πω όταν η Μαρίζα μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία με πήρε λίγο μια συγκίνηση. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Σκέφτηκα τα όνειρά της που πραγματοποιούνται. Πως η κίνηση πήρε την θέση της στατικότητας στη ζωή της. Πως φίλη μου της παραλίας προχωράει. Με γοργά βήματα.

Οι συγγραφείς που έχουν δώσει αποσπάσματα των έργων τους είναι οι: Ελένη Δημάκη, Βασίλης Καλλής, Χρήστος Καλμαντής, Γιάννης Καρατσιώρης, Μαρία Μάζη, Βικτώρια Μπαντή, Άννελη Ξηρογιάννη και Ξένια Πολίτη.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι οι: Ελένη Βαράκλα, Σωτηρία Βασιλείου, Ιουλία Κακανά, Βασίλης Καλλής, Βαγγέλης Κουντουριώτης, Αννίτα Μαυρομιχάλη, Νίκος Παναγιωτίδης, Δήμητρα Πανοδήμου, Στέλλα Σαρδάνη, Πέτρα Τσέλιου, Μαρίζα Τσιακουμάκη, Χριστίνα Φούντα, Ελεάνα Χατζάκη, Γιώργος Χειμάρας και Στάθης Σκλαβουνάκος.

Να πάτε να δείτε την παράσταση. Όχι μόνο για το φως της Μαρίζας αλλά και για το φως όλων των ηθοποιών και συντελεστών. Να πάτε να το δείτε για τους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους και αποφασίσουν να μας δώσουν ένα κομματάκι από την λάμψη τους. Για αυτό να το δείτε.

Info

Παρασκευή 27/6 και Σάββατο 28/6 στις 10.00 μ.μ.

Τετάρτη 2/7, Πέμπτη 3/7, Παρασκευή 4/7, Σάββατο 5/7 και Κυριακή 6/7 στις 9.00 μ.μ

Σκηνή Black Box, ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ

Τιμή: 3 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ

ΝΑΥΠΛΙΟΥ 12 ΚΑΙ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 94, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 5138067