Εγινε κι αυτό! Το νέο τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον “Slave to the Rhythm” παρουσίασε στα τηλεοπτικά βραβεία Billboard Music Awards 2014, o… Μάικλ Τζάκσον! Πάντα πρωτοπόρος ο βασιλιάς της ποπ! Εγώ πάλι, όχι και τόσο, αφού από το Μάιο, τώρα αξιώθηκα να σχολιάσω!

Για να μην φρικάρετε τελείως, μιλάμε για ολόγραμμα του μακαρίτη Μάικλ Τζάκσον, εντάξει; Μιλάμε για ένα… υπερκινητικό ολόγραμμα που χρειάστηκε έξι μήνες για να δημιουργηθεί. Βλέπουμε έναν Μάικλ νεότατο, αλλά ολόλευκο – και με μύτη, νομίζω – που εκτελεί μαζί με ομάδα χορευτών (αληθινών) πολλές από τις φιγούρες που αγαπήσαμε και μιμηθήκαμε.

Τώρα, κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν συγκινητικό, κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν απαράδεκτο και λίγο τρομακτικό, πάντως συναρπαστικό είναι σίγουρα! Για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε το βίντεο με την εμφάνιση του νεκρού βασιλιά της ποπ, εδώ:

 

 

Α, και για όσους δεν παρακολουθούν φανατικά την ποπ σκηνή νεκρών ηρώων, το τραγούδι είχε ετοιμαστεί πριν τον θάνατό του Τζάκσον  και κυκλοφόρησε μαζί με άλλα ακυκλοφόρητα στο άλμπουμ Xscape.

Τι άλλο θα δούμε στο μέλλον; Μπορεί να πει κανείς ότι η μουσική βιομηχανία βρήκε έναν ακόμα τρόπο να “αρμέξει τη γελάδα”. If it moves like Michael, and it talks like Michael, μας αρέσει; Σίγουρα πάντως, δίνει μια νέα σημασία στην φράση “Αθάνατος!”