Οποία χαρά να φτάνουν στα χέρια σου τα νέα προϊόντα Creme Prodigieuse Boost.

Δεν είναι μόνο ότι η Nuxe μας έχει συνηθίσει σε υπέροχα νέα… είναι ότι συνήθως ερωτευόμαστε κάθε καινούργιο προϊόν περιποίησης στο οποίο μας έχει κατά καιρούς μυήσει.

Boost your skin λοιπόν και εδώ έχουμε τη νέα σειρά boost αντιγήρανσης και λάμψης που σου υπόσχεται να δράσει αποτελεσματικά στις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα διατηρώντας την φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή.

Δεν πα να ανεβάζουν ταχύτητα οι ρυθμοί της ζωής. Δεν πα να πηγαίνουν όλα λάθος μερικές φορές. Τα προϊόντα Creme Prodigieuse Boost θα είναι το πιο δραστικό όπλο για την επιδερμίδα που έχει αποφασίσει να ανταπεξέλθει στην αδυσώπητη μάχη με τον χρόνο και την καθημερινότητα.

Αποχαιρετίστε λοιπόν τα πρώτα σημάδια γήρανσης αλλά και την απώλεια λάμψης και υποδεχθείτε αυτήν την συγκλονιστική σειρά με ambassador, μια ηθοποιό, επιχειρηματία, μητέρα και σύζυγο, την Αθηνά Οικονομάκου.

Λέει η Αθηνά: «Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου συνεχώς ανεβαίνουν. Η κούραση και το στρες ανήκουν πια στην καθημερινότητά μου ενώ βλέπω και κάποιες λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνιση τους. Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί πρέπει να φαίνομαι φρέσκια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe μου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζομαι: Να μπορώ να ζήσω τη ζωή μου στο φουλ χωρίς να ανησυχώ για την επιδερμίδα μου. Έχω λατρέψει την ελαφριά δροσερή υφή της και το διακριτικό floral άρωμά της που μου φτιάχνει τη διάθεση.»
Μια περιποίηση στοχευμένη για γυναίκες 25-39 χρόνων αλλά και για κάθε άλλη ηλικία που νιώθει ότι χρειάζεται μια ασπίδα κατά του στρες, του λίγου ύπνου, της ρύπανσης και της ακτινοβολίας.

Η σειρά χρησιμοποιεί αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού, άνθος καλέντουλας αλλά και ένα κυτταρικό σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής.

Περαιτέρω και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για μια σειρά με τις εξαιρετικές υφές στις οποίες μας έχει μάθει η Nuxe αλλά και με ένα λεπτό άρωμα που σε κάνει να θέλεις να βάλεις κι άλλο.

Η αίσθηση που αφήνουν τα προϊόντα είναι βελούδινη ενώ η επιδερμίδα φαίνεται λεία και απαλή ήδη από την πρώτη κιόλας χρήση.

Boost your skin, boost your day και καλό μας μήνα, κόρες.