Μην μου πεις ότι σου αρέσει να βάφεσαι στην παραλία. Μην μου πεις επίσης ότι θέλεις να νιώθεις την παχιά στρώση των αντηλιακών, να βλέπεις το χρώμα τους να αλλάζει τον δικό σου φυσικό τόνο ή να λαμπυρίζεις σαν λιπαρή πυγολαμπίδα κάτω από ομπρέλα με μπαμπού που λικνίζεται στο απαλό αεράκι.

Καλό το απαλό αεράκι, καλή η μπαμπού ομπρέλα, κακό το λιπαρό λαμπύρισμα της πυγολαμπίδας.

Όμως κυρίες μου. Όπως έχουμε πει και ξανά – ξαναπεί ήλιος, παραλία και τα συναφή δεν υφίστανται αν δεν φοράς το αντηλιακό σου. Και γιατί το ξαναλέμε;

Γιατί επιμένεις να μην ακούς κακό κορίτσι και γιατί αυτή τη φορά θα σε πείσουμε με νέα που είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.

Η αγαπημένη μας εταιρία, η Bioderma έρχεται από φέτος να μας δώσει ένα προϊόν που είναι σίγουρο ότι θα μονοπωλήσει την επιδερμίδα μας.

Σε 3 αποχρώσεις, σούπερ διάφανο, προστατεύει από τον ήλιο ενώ εξομαλύνει τις ατέλειες.

Το hashtag που συνόδευε την παρουσίαση του νέου αυτού καινοτόμου αντηλιακού είναι #youlookbetternude που είναι κυριολεκτικά αλήθεια όταν αφορά το πρόσωπό μας.

Ένα γυμνό, φυσικό, όμορφο πρόσωπο κάτω από τον ήλιο. Γυμνό πλην πλήρως προστατευμένο με την Photoderm Nude Touch της Bioderma.

Τι διαφορετικό προσφέρει λοιπόν τούτο το μαγικό μπουκαλάκι;

  1. Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με 100% φυσικά φίλτρα
  2. Μια εξαιρετικά ανάλαφρη υφή και τεχνολογία που ελέγχει την λιπαρότητα και προσφέρει την αίσθηση του γυμνού δέρματος για τουλάχιστον 8 ώρες
  3. Με την χρήση μειώνονται εντυπωσιακά οι ατέλειες της επιδερμίδας

Το πιο βασικό απ’ όλα όμως είναι ο τρόπος που το Photoderm Nude Touch γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου δίνοντας την εντύπωση τόσο στους άλλους όσο και σε εσένα την ίδια (και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο) ότι δεν φοράς τίποτα.

Αυτή η ελευθερία. Η ελευθερία της γύμνιας κάτω από τον ήλιο. Αυτό δεν είναι που ζητάμε όλοι από το καλοκαίρι; Γυμνά κορμιά, γυμνά πρόσωπα, ατόφιες καρδιές να λιάζονται στην άμμο.

Αυτά μας κάνει δώρο φέτος η Bioderma με το Photoderm Nude Touch

Να το πάρετε. Εμείς το έχουμε αγαπήσει ήδη.