…οι αγαπημένες μου Αναστασία και Ανθή (anthings) μου έστειλαν να δοκιμάσω τις άλλες δυο instant μάσκες που είναι μεν υπέροχες και θα σας πω ευθύς αμέσως πόσο υπέροχες είναι αλλά δεν είναι η μαύρη που σαν ύφος και σύνθεση μοιάζει με αυτές τις διάσημες που έχει γίνει χαμός στα Instagram και εγώ είχα καημό να δοκιμάσω μια και την ήθελε κι η κόρη μου και…

Γκρίνια στοπ. Πάμε να σας πω τα νέα για αυτές τις εξαιρετικές μάσκες που μας έρχονται από μια εταιρία, τη Nuxe, που είναι τόσο μα τόσο αγαπημένη.

Το λοιπόν… να πω ότι σε γενικές γραμμές οι νέες instant μάσκες από τη Nuxe δημιουργούν μια καινούρια αγαπημένη συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να προσθέτεις στην ρουτίνα σου μια μπιούτι στιγμή που έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Instant μάσκα για instant αποτελέσματα που, όμως, διαρκούν.

Ας τις πάρουμε όμως μια μία.

Insta – Masque Exfoliating and Unifying (η ροζ δηλαδή)

Εδώ έχουμε μια πολύ απαλή μάσκα με ροδόνερο και έλαια μακαντάμια που απολεπίζει γλυκά και όμορφα την επιδερμίδα αφήνοντας την μαλακή, ομοιόμορφη και λαμπερή.

Αφήστε την δυο λεπτά σε καθαρό πρόσωπο και μετά κάνετε μασάζ μέχρι το ζελ να γίνει ρευστό σαν λάδι. Αφαιρέστε την πλένοντας το πρόσωπο με νερό.

Insta – Masque Purifying and Smoothing (η αχνοπράσινη δηλαδή)

Κρατηθείτε να μην τσιρίξετε. Εδώ έχουμε μια λευκή μάσκα με άργιλο που υπόσχεται να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα μας δίχως να την ξηράνει και το καταφέρνει. Καθαρίζει τους πόρους, αφήνει ματ όψη και ενυδατώνει με το ροδόνερο που περιέχει. Χρησιμοποιήστε την μια με δυο φορές την εβδομάδα.

Θα σας έλεγα και για την μαύρη αλλά αυτή μένει ακόμα στην σφαίρα της κολασμένης φαντασίωσης.

Σύντομα θα επανέλθω μόνο και μόνο για ένα μικρό review της βέρι χοτ μπλακ Insta Masque Detoxifying and Glow.

Stay tuned και φιλάκια