Σίγουρα ναι. Γιατί οι σειρές αδυνατίσματος της bioten μας υπόσχονται ότι το σώμα που ονειρευόμαστε είναι εφικτό.

Αυτό που εννοούν βέβαια είναι ότι το σώμα που ονειρευόμαστε δεν θα έχει κυτταρίτιδα, χαλάρωση ή περιττό βάρος.

Και επειδή θα συμφωνήσω ότι η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση δεν είναι τα καλύτερα μου… Γιατί το περιττό βάρος αποκτάται συνήθως από πολλές ώρες καλοπέρασης γύρω από όμορφα τραπέζια τις οποίες…. όχι, δεν μετανιώνω καθόλου. Όπως και το βάρος που απέκτησα από αυτές.

Ας επανέλθουμε. Και όχι ρε φίλε… Εεε, φίλη ήθελα να πω αλλά τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουμε θεματάκια κυτταρίτιδας και στους φίλους άντρες. Συνεχίζω εκεί που έμεινα. Ε, όχι ρε φίλε. Δεν την μπορώ την κυτταρίτιδα. Οπότε ψάχνω να βρω αυτό που μου ταιριάζει από τις σειρές bodyshape και cellufight για να με βρει το καλοκαίρι με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι η αυτοπεποίθηση σχετικά με το σώμα σου (και με όλα τα άλλα) είναι κάτι που αναβλύζει από μέσα σου και επ ουδενί από την άποψη του καθρέφτη σου για σένα αλλά αν και η γνώμη του παίζει ένα μικρό ρόλο με τα προϊόντα της bioten θα του την αλλάξουμε.

Η bioten εστιάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτείνει δυο αδυνατιστικές σειρές, τις bioten bodyshape και bioten cellufight που συνδυάζουν μοναδικά την δύναμη της φύσης και την τεχνολογία.

Cellufight

  • Cellufight Κρέμα Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας: έως και 2% απώλεια πόντων στην περιφέρεια των μηρών.
  • Cellufight Cryo Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: μείωση κυτταρίτιδας σε κοιλιά και γλουτούς.
  • Cellufight Αποσυμφωρητικό Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: για σφριγηλούς γοφούς και γλουτούς με ταυτόχρονη μείωση πόντων.

Bodyshape

  • Bodyshape Gel/Κρέμα Ολικής Αναδόμησης: Ολική αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας σε ένα μόλις μήνα.
  • Bodyshape Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας: Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών στους ιστούς και, κατά συνέπεια, μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Bodyshape Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και καταπολέμηση την «όψη φλοιού πορτοκαλιού».
  • Bodyshape Slim-No-Gym Anticellulite: Αναδιαμόρφωση και απόλυτη τόνωση του σώματός σου, σε πολύ λίγο χρόνο και καθόλου προσπάθεια.
  • Bodyshape Bioactive Caffeine Anticellulite Gel: Λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Επομένως μην κόψεις το φαγητό. Ούτε τα παγωτά. Φάε και κανένα κανονικό γλυκό και πιες κι ένα κοκτέιλ… Για το καλοκαίρι ρε γαμώτο.

Τέλος απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι και ονειρεύεται και η bioten για σένα με ένα από τα ειδικά προϊόντα.

Απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι. Με bioten φυσικά!