Τι κάνετε την Κυριακή;

Εμείς πάντως, λέμε να πάμε για ένα χτενισματάκι, για ένα μανικιούρ – και γιατί όχι, ένα σύντομο μασάζ, κι όλα αυτά με ελάχιστα χρήματα και κυρίως για… καλό σκοπό! Βλέπετε, λάβαμε…

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ”!

κομμωτες

Tην Κυριακή 22 Μαΐου, oι Κομμωτές Καρδιάς και επαγγελματίες ομορφιάς θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385, Αθήνα, αίθουσες CORFU και ΚRΙΤΙ) από τις 10.00 έως τις 18.00, όπου θα προσφέρουν χτένισμα, μακιγιάζ, μανικιούρ και μασάζ, προς 5€ / υπηρεσία!
Η οργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ. (παιδί, δύναμη, υπομονή) με σκοπό την ενίσχυση σε ιατρικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου Παίδων.
Όσοι περισσότεροι επισκέπτες μαζευτούμε και όσες περισσότερες υπηρεσίες διαλέξουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα για τα παιδιά!
Εξαιρετική η ιδέα και από τους πιο ευχάριστους τρόπους να συμβάλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας!
kommotis kardias
Και μπράβο στους Κομμωτές Καρδιάς, μια ομάδα για την οποία μόλις μάθαμε! Κι όμως αυτό το κοινωνικά ευαισθητοποιημένο κίνημα κομμωτών, επαγγελματιών και σπουδαστών ομορφιάς, έχει αναλάβει δράση εδώ και 17 μήνες και έχει χαρίσει απλόχερα χαμόγελα και ομορφιά, έχει ήδη οργανώσει περισσότερες από 12 δράσεις, σε 7 διαφορετικούς οργανισμούς / φορείς /ιδρύματα με περισσότερους από 300 εθελοντές, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται!
Την Κυριακή μαζί τους θα βρίσκονται οι αγαπημένες μας εταιρίες L’ORÉAL Professionnel και ESSIE που υποστηρίζουν την όμορφη αυτή πρωτοβουλία με προϊόντα hairstyling και τα μανό που λατρεύετε όλες!

essie-ss2016

Τους Κομμωτές Καρδιάς μπορείτε να τους βρείτε στο Facebook, στη διεύθυνση : https://www.facebook.com/kommoteskardias 
Οπως λένε οι συντελεστές του event:
Η ομορφιά είναι το πάθος μας.
Το πάθος μας γίνεται πράξη και η πράξη βοήθεια.
Λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, από
καρδιάς!