Και βέβαια είναι η Korres που έχει την απάντηση.

Όλα ξεκινούν τη στιγμή που αποφασίζεις να βάψεις το μαλλί στο σπίτι. Βάλε, βγάλε, πόση ώρα, ποια θα διαλέξω, γιατί αυτή….

Κι αφού τα έχεις λύσει όλα και έχεις βρει και το θύμα που θα στην περάσει έρχεται η στιγμή λίγο πριν την λύτρωση. Η στιγμή που είσαι με το κεφάλι ανάποδα στην μπανιέρα και κοιτώντας το range των σαμπουάν μπροστά σου σκέφτεσαι: Να τα λούσω τώρα με ένα από τα καθημερινά μου προϊόντα; Να χρησιμοποιήσω μαλακτική ότι να’ ναι; Να χρησιμοποιήσω καν μαλακτική; Μήπως να μην βάλω τίποτα;

Η στιγμή είναι ιερή και το κεφάλι ανάποδα και η εταιρία Korres φαίνεται να τα γνωρίζει αυτά πολύ καλά.

Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε όταν χρησιμοποιούμε το υπερφανταστικό ντουέτο της εταιρίας που ονομάζεται Argan Oil Post Colour Shampoo and Conditioner και απευθύνεται ακριβώς στην στιγμή που είμαστε με το κεφάλι ανάποδα στη μπανιέρα.

Με μια μυρωδιά απολαυστική που, εκτός από τα μαλλιά, καταπραϋνει και ηρεμεί και το πνεύμα και συστατικά που προστατεύουν το χρώμα, μαλακώνουν και θρέφουν τα μαλλιά και λειτουργούν κατά του ξεθωριάσματος, το Argan Oil Post Colour Shampoo το αγαπάμε τόσο που πλέον το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση.

Ακριβώς τα ίδια και ακόμα περισσότερα για τη συντροφιά του, το ανάλογο Conditioner που καταφέρνει να θεραπεύει τα μαλλιά μας χωρίς να τα βαραίνει ούτε λίγο.

Αναζητήστε τα και θα δείτε (και θα νιώσετε και θα αγγίξετε)

Φιλάκια