Δεν είναι πλέον ένα και δυο τα προιόντα για τα μαλλιά Mythic Oil. Είναι πολλά, είναι εξαιρετικά, είναι δραστικά, είναι σε προσιτή τιμή και κυρίως μυρίζουν απλά υπέροχα. Το, σχετικά, νέο Mythic Oil Serum de Force είναι ένας καινοτόμος ορός ενδυνάμωσης για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

μυθικ

Αρχικά, το χρησιμοποίησα για να λειάνω τις άκρες των μαλλιών. Όχι όμως σε όλο το μήκος. Φοβήθηκα κυρίως μήπως βαρύνει το μαλλί. Στην πορεία όμως, και αφού διαπίστωσα ότι τουλάχιστον στις άκρες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αποφάσισα να το εφαρμόσω σε όλο το μήκος. Και έχω να σας πω ότι τα δυνάμωσε πραγματικά. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω ότι έχουν θεραπευθεί από τις συνέπειες της μηχανικής φθοράς αλλά σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρίσκονταν πριν.

Τι εννοώ… Εννοώ ότι από τη στιγμή που τα βάφω μια φορά το μήνα και τα χτενίζω με πιστολάκι ή με ισιωτικό σίδερο τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα τα μαλλιά μου έχουν γίνει ιδιαίτερα αδύναμα. Φριζάρουν, σπάνε εύκολα και γενικά έχουν χάσει την λάμψη και την ελαστικότητά τους. Είναι και αυτό το φυσικό γήρας που δουλεύει κατά τους, που να πάρει…

Με το συγκεκριμένο serum τα νιώθω σαφώς πιο δυνατά ενώ τουλάχιστον κατά την εφαρμογή του τα κάνει πολύ πιο λαμπερά και γεμάτα. Όσο για τις άκρες; Εδώ έχω να πω τα καλύτερα.. Πλέον δεν ανοίγουν σα να έχουν ψαλίδα (που δεν έχουν) και δεν φριζάρουν ούτε καν λίγο.

Κι όσο για το άρωμα; Αυτή η Mythic Oil μυρωδιά σου παίρνει τα μυαλά.

Κοντολογίς αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν όχι για όλα τα άλλα, κάντε το για την υπέροχη μυρωδιά του.

μυθικ1

Σας παραθέτω και τις οδηγίες χρήσης μην κάνετε κανένα λάθος και το απλώσετε σαν άρωμα σε όλο το σώμα (υπάρχει και το άρωμα αν θέλετε να το βάλετε σαν άρωμα)

*Απλώστε 2 πιέσεις ή 4 για κανονικά προς χοντρά μαλλιά σε λουσμένα ή νωπά μαλλιά απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής.

*Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ ώστε να απλωθεί ο ορός σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής.

*Στη συνέχεια χνενίζετε τα μαλλιά σας

*Χρησιμοποιήστε το ιδανικά 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Με αγάπη και ωραίο άρωμα