Η Ελένη βρήκε το δικό της Elvive. Εγώ;

Το έχετε ήδη μάθει από την τηλεόρασή σας: Η Ελένη Μενεγάκη εντάσσεται εδώ και λίγο καιρό στην dream team των πανέμορφων γυναικών που εκπροσωπούν την L’Oréal Paris.

Ελενη Μενεγάκη

Ξέρει να διαλέγει πρέσβειρες η L’Oréal Paris! Και η Ελένη, χώρια που είναι κούκλα, χώρια που είναι το απόλυτο household name στο τηλεοπτικό μας στερέωμα – το ναι, μικρό και πτωχό, πλην στερέωμα, όσο να πεις – έχει και το άγγιγμα του Μίδα, ό,τι πιάνει χρυσάφι γίνεται! Γιατί φαίνεται πώς, αν η Ελένη με φωνάξει να τραγουδήσω, αύριο έχω χρυσό δίσκο, αν διαβάσει το βιβλίο μου, δοκιμάσει το σακάκι μου, ή φάει το κουλουράκι μου, την επόμενη μέρα έχω εξέλθει από τον κόσμο των αφανών και έχω ξεκινήσει την πορεία μου στην επιτυχία! Κι αυτό δεν συμβαίνει γενικά στην τηλεόραση, το κάνει η Ελένη! Είναι γούρι ή την λατρεύει τόσο το κοινό της; Η μήπως είναι απλά η γενναιοδωρία της;

Ο,τι κι αν είναι, τώρα που η Ελένη, βρήκε το δικό της Elvive, μας βλέπω όλες να μπαίνουμε στο www.myelvive.gr για να βρούμε κι εμείς το δικό μας!

Η Ελένη, που ό,τι πιάνει χρυσάφι γίνεται, έχει και χρυσά μαλλιά, πλην ταλαιπωρημένα, όπως λέει και η ίδια, από τα καθημερινά πιστολάκια, τις πρέσες, τις βαφές και τα προϊόντα στάιλινγκ που απαιτεί η ζωή μιας τηλεοπτικής σταρ. Ετσι, το δικό της Elvive είναι η σειρά Ολική Αναδόμηση 5: με ανανεωμένη σύνθεση που περιλαμβάνει το Cicamide, ένα καινοτόμο συστατικό που αναδομεί την τρίχα εισχωρώντας στις ρωγμές που εμφανίζονται στις τρίχες των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αφήνοντας τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και υγιή, η σειρά υπόσχεται ότι μετά από 15 εφαρμογές τα μαλλιά επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση!

ELVIVE ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ 5

Την συναντήσαμε στην press conference και μάθαμε πόσο την ενθουσίασε η ανανεωμένη σειρά, ότι χρησιμοποιεί μάσκα σε κάθε λούσιμο, και ότι το καλοκαίρι «ξεκουράζει» τα μαλλιά της από το στάιλινγκ. Είπε και άλλα πολλά με την γνωστή της πρόσχαρη αμεσότητα και νιώσαμε λίγο σαν να μας έχει καλέσει στην εκπομπή της. Βγήκαμε και σέλφι μαζί της, στην σειρά, όλες οι beauty editors θέλαμε μια φωτο με την Ελένη (το Μενεγάκη εννοείται).

Κι επειδή κι εμείς οι yougogirls ξανθές είμαστε, σαν την Ελένη, έχουμε κι εμείς ανάγκη από περιποίηση, φροντίδα και αγάπη, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στα μαλλιά μας! Μπήκα λοιπόν στο myelvive.gr, έκανα το διαγνωστικό τεστ και πήρα τα αποτελέσματα για τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών. Γιατί μου αξίζει!

Yougogirls Tina and Vasso with Eleni Menegaki Eleni Menegaki at L'Oreal Paris Greece

Δεν είναι όλα προϊόντα της ίδιας σειράς και αυτό μου άρεσε πολύ γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιώ αποκλειστικά μια σειρά, πάντα συνδυάζω διαφορετικά προϊόντα! Οι προτάσεις από το Elvive για εμένα είναι οι εξής:

  • Σαμπουάν Colorvive, για τα βαμμένα μαλλιά (που έχω δοκιμάσει και μου άρεσε)
  • Κρέμα και μάσκα μαλλιών από την σειρά Ολική Αναδόμηση 5 για την αναγκαία επανόρθωση της τρίχας (που δοκιμάζω αυτό τον καιρό, αφού, είπαμε, ξανθιές θεές και η Ελένη και εμείς!) και
  • Extraordinary Oil για βαμμένα μαλλιά για περιποίηση και λάμψη (που αγαπώ και χρησιμοποιώ καιρό τώρα).

Η Ελένη και εγώ βρήκαμε λοιπόν το δικό μας Elvive! Κάντε κι εσείς το τεστ, στο www.myelvive.gr