Το ξέρω ότι το ξέρεις ότι το ξέρω ότι χρησιμοποιούμε μόνο ή σχεδόν πάντα τα δαχτυλάκια μας για να βαφτούμε αλλά ήρθε η μεγάλη ώρα να πούμε κάτι που επίσης ξέρουμε ότι το ξέρεις…. Όλα είναι καλύτερα όταν χρησιμοποιείς τα σωστά εργαλεία για την δουλειά που πας να κάνεις.

Κι επειδή στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά έχουμε εδώ να σου παρουσιάσουμε τα νέα πινέλα make up, Colour Brushes της Korres που δεν είναι μόνο υπερτέλεια αλλά είναι και από 100% cruelty free fiber και 100% επαγγελματικά αλλά και 100% βολικά και φιλικά προς την χρήστρια ή τον χρήστη.

Τι εννοεί η ποιήτρια με αυτό; Να, τα νέα αυτά πινέλα καταφέρνουν μοναδικά να συνδυάζουν την πρακτική χρήση με το άψογο, ομοιόμορφο τελείωμα στο μακιγιάζ και την εξαιρετικά απαλή αίσθηση στο δέρμα.

Πιο αναλυτικά λοιπόν: Στην διάθεσή μας πλέον έχουμε ένα απαλό και πολυτελές πινέλο kabuki που απλώνει τέλεια το υγρό make up, διευκολύνει το blending και αγγίζει με ακρίβεια κάθε γωνία του προσώπου.

Ένα γεμάτο και πυκνό πινέλο πούδρας, ιδανικό για την τέλεια ανάλαφρη εφαρμογή bronzer και πούδρας στο πρόσωπο και στο σώμα και…

Και φυσικά ένα ελαφρώς κυρτό και επικλινές πινέλο για ρουζ που μιμείται τις γωνίες των μήλων του προσώπου και υπόσχεται ότι όσα λάθη και να κάνεις εσύ εκείνο θα τα διορθώσει πριν καν καταλάβεις ότι τα έκανες. Εκτός από την εφαρμογή του ρουζ είναι ιδανικό και για ένα ολοκληρωμένο highlighting αλλά και contouring.

Για αυτό σου λέω… Ας αφήσουμε τα χεράκια μας μακριά από την επιδερμίδα του προσώπου μας και ας πιάσουμε τα cruelty free Colour Brush πινέλα. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή μας.