Ο όρος ακούγεται τουλάχιστον επιστημονικός. Cica Filler, η αντιρυτιδική πρόταση των Εργαστηρίων Lierac Paris, που στοχεύει σε όλους τους τύπους των ρυτίδων και υπόσχεται ένα θαύμα μέσα σε μόνο 30 μέρες.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έπαθα όταν αυτή η υπόσχεση χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου πριν από μερικά 24ωρα.

Άνοιξα με ανυπομονησία και πριν περάσει καν 10λεπτο, είχα ανοίξει το μαγικό πακέτο και ο πρώτος ορός είχε ήδη σπάσει και απλωθεί στο πρόσωπό μου.

Αν χρησιμοποιήσω, λέει, τον ορό ως εντατική αγωγή για 30 μέρες και τον συνδυάσω μάλιστα με την ειδική κρέμα gel για ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα ή με την κρέμα για εντατική θρέψη τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και συγκεκριμένα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Εννοείται πως δεν δίστασα στιγμή. Αγαπώ Lierac από τις καταβολές του brand και ορκίζομαι στις έρευνες τους καθώς και στη συνέπειά τους σε ότι αφορά το εκλεπτυσμένο και αποτελεσματικό skincare.

Ο ορός λοιπόν είναι μοναδικός. Αυτό είναι το πρώτο που μπορώ να πω μιας και οι 30 μέρες δεν έχουν περάσει ακόμα.

Με ένα τρόπο γεμίζει και σμιλεύει κάθε ανομοιογένεια (βλ. ρυτίδες) στο πρόσωπό μου κάνοντας το να φαίνεται (και να είναι) πιο σφριγηλό, λαμπερό και ομοιόμορφο.

Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ τον ορό μαζί με την κρέμα για θρέψη, που απευθύνεται σε μικτές προς ξηρές επιδερμίδες και έχω, πραγματικά, συγκλονιστεί.

Οφείλω να ομολογήσω πως στην αρχή την κρέμα τουλάχιστον την φοβήθηκα λίγο. Η πυκνή της και κάπως κόμπακτ σύνθεση μου έδωσε την αίσθηση ότι θα βαρύνει την επιδερμίδα. Δεν συνέβη.

Η κρέμα θρέψης απλώνεται όμορφα, δεν βαραίνει καθόλου και κάνει την επιδερμίδα να αισθάνεται ότι αναπνέει περισσότερο από ποτέ και να φαίνεται πιο ανάλαφρη από ποτέ.

Ο συνδυασμός των δυο αυτών προϊόντων προσφέρει 100% αντιρυτιδική δράση, είναι εμπνευσμένη από το μηχανισμό επούλωσης των ιστών και περιέχει ενεργά συστατικά νέας γενιάς για την αντιμετώπιση όλων των ρύπων ρυτίδων, προσφέροντας ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της δράσης του σε 7 ημέρες.

Όταν η υπόσχεση της αντιγήρανσης είναι τόσο συγκεκριμένη και έρχεται από ένα τόσο αγαπημένο και καταξιωμένο brand όπως η Lierac, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουμε. Εγώ τουλάχιστον το κάνω ήδη.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

*Ορός Επανόρθωσης: 63euro

*Κρέμα: 53euro