Στέκονται πάνω στο γραφείο μου ήδη μερικές μέρες και με κοιτάζουν παλ, σεμνά και ρομαντικά.

Και είναι όμορφα μα τόσο όμορφα.

Ιδού

Και είναι γήινα και υπέροχα και ότι χρειαζόμουν για τον χειμώνα που έχει ήδη αρχίσει να μας χτυπάει διστακτικά την πόρτα.

Και τι είναι αυτό που χρειαζόμουν;

Είναι το φάρμακο, είναι η θεραπεία, είναι και η πρόληψη. Είναι η λύση για όμορφα, βαμμένα, κομψά και υγιή νύχια.

Πέραν των ιδανικών αυτών αποχρώσεων που είναι ότι πρέπει για το γραφείο και για την απλή καθημερινότητά σου, τα νέα Essie υπόσχονται αυτό ακριβώς που λένε από το κουτάκι τους. Treat Love & Color: θα περιποιηθούν και θα θεραπεύσουν τα νύχια μας που σημαίνει ότι θα τα βοηθήσουν να γίνουν πιο λεία, πιο δυνατά, πιο σκληρά… σε μόλις μια βδομάδα από την πρώτη χρήση.

Εκ παραλλήλου θα έχουμε τα νύχια μας βαμμένα και περιποιημένα (με όλη την σημασία του όρου) με ένα βερνίκι που προσφέρει τρεις υπηρεσίες σε ένα προϊόν.

Θεωρώ ότι η Essie πράττει σοφά παρουσιάζοντας αλλά και ανανεώνοντας αυτή τη σειρά (στο εξωτερικό είναι ήδη θεσμός).

Αν και τα δικά μου νύχια δεν ξεφλουδίζουν ούτε σπάνε γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα που με την ηλικία και την φθορά που υφίστανται τα νύχια από τα αλλεπάλληλα μανικιούρ και την χημεία των χρωμάτων γίνονται πάντα χειρότερα.

Σε αυτήν την κατηγορία τα Essie Treat Love & Color δίνουν πραγματικά λύση, πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν αποτελούν λύση και για τις υπόλοιπες από εμάς.

Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι τα συγκεκριμένα βερνίκια δημιουργήθηκαν για να να βελτιώσουν την υγεία των νυχιών και για να τα περιποιηθούν και όχι για να μας δώσουν κάτι καινοτόμο σε ότι αφορά το χρώμα. Παρ’ όλα αυτά μια χαρά λειτουργούν και σε αυτό το κομμάτι.

Οπότε κορίτσια… Δοκιμάστε τα Essie Treat Love & Color ακόμα και αν τα νύχια σας είναι απολύτως υγιή. Γιατί να μην τα βοηθάμε να παραμείνουν υγιή; Αφού τώρα μπορούμε.

Υ. Σ: Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα βερνίκια δεν χρειάζονται βάση.