Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τον καιρό της πρώτης μου ενυδατικής κρέμας, της πρώτης μου αγάπης, της Dramatically Different, η Clinique πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να μεταφέρει τόσο την γνώση της στο skincare όσο και την αγαπημένη μας πολύτιμη κίτρινη κρέμα σε νέα, πολύ σύγχρονα post modern επίπεδα.

Γιατί δύσκολα ξεχνάς τους καιρούς που η Dramatically σε συνόδευε στα αεροδρόμια όλου του κόσμου. Τους καιρούς που χωρούσε σε ένα τσαντάκι που περίμενε υπομονετικά στο κομοδίνο κάποιου ξενοδοχείου που ξυπνούσες. Που ήταν φυλαγμένη στο ντουλάπι του μπάνιου… Κίτρινη, λαχταριστή που λίγο καιρό μετά έγινε και πιο ειδική για λιπαρές επιδερμίδες σαν gel ρύθμισης λιπαρότητας και μετά έγινε oil free gel και μετά.. Μετά τι ;

Το μετά είναι τώρα και είναι το Find my iD!

Το Find my iD είναι μια εξατομικευμένη ενυδάτωση που απαντά στις δικές σου ανάγκες. Πρώτα επιλέγεις τη βάση που σου ταιριάζει ανάμεσα στις γνωστές και πολυαγαπημένες Dramatically Different. Την ενυδατική λοσιόν, το Gel ρύθμισης λιπαρότητας ή το Oil Free Gel;

Στη συνέχεια εισάγεις την δική σου ενεργή κάψουλα δραστικών συστατικών. Έχεις στην διάθεσή σου 5 διαφορετικές κάψουλες.

Η πράσινη αφορά στις επιδερμίδες που ερεθίζονται εύκολα. Η μπλε αντιμετωπίζει τους πόρους και την ανομοιόμορφη υφή. Η λευκή αφορά στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η πορτοκαλί αναζωογονεί και επαναφέρει την λάμψη. Η μωβ απαλύνει τις ρυτίδες και γεμίζει τις γραμμές.

Έχεις 15 διαφορετικούς συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε μια από εμάς.

Το δικό μου Clinique iD φτιάχτηκε με βάση το gel ρύθμισης λιπαρότητας με την ειδική μωβ κάψουλα για τις ρυτίδες και τις γραμμές και η αλήθεια είναι… πως, μόνο δυο μέρες το χρησιμοποιώ και το έχω αγαπήσει.

Find your own Clinique iD, girl!