Η Kerastase κάνει πάλι το θαύμα της με τη νέα σειρά για μαλλιά Genesis.

Η Genesis αφορά εκείνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ήπιας τριχόπτωσης. Ή εκείνες που θέλουν να προλάβουν τέτοια φαινόμενα. Η αλήθεια είναι ότι μια ήπια ή έστω μια περιοδική τριχόπτωση την αντιμετωπίζουμε όλες λιγότερο ή περισσότερο με το πέρας του χρόνου.

Μαλλιά που χάνονται γιατί το στάιλινγκ έχει επηρεάσει την ποιότητα της τρίχας και την δύναμή της… γιατί οι καιρικές συνθήκες και τα ταξίδια τα έχουν διαλύσει… οι ορμονικές αλλαγές, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι δίαιτες, το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η προσέγγιση της Kerastase, τα Genesis, εντυπωσιάζουν από την πρώτη κιόλας χρήση τους.

Δεν είναι σκληρά προϊόντα όπως συνηθίζεται σε αυτή την κατηγορία. Αντιθέτως είναι πολύ καλλυντικά και δίνουν, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας μια ιδιαίτερα πολυτελή αίσθηση.

Μόνο μερικά από τα φυσικά συστατικά της σειράς Genesis

Είναι αλήθεια πως όποιο προϊόν και να έχω χρησιμοποιήσει από την Kerastase το έχω αγαπήσει. Και απ’ ότι φαίνεται η Genesis θα γίνει η νέα μου εμμονή.

Ήδη δοκίμασα το σαμπουάν αλλά και την μάσκα για να δω τα μαλλιά μου σήμερα πολύ πιο στιλπνά, λαμπερά και δυνατά.

Σε λίγο θα τα χτενίσω χρησιμοποιώντας πιστολάκι αλλά και πρέσα και για να τα προστατεύσω θα ψεκάσω πάνω τους λίγο από το σπρέι προστασίας για την θερμότητα από την ίδια σειρά ενώ σήμερα το πρωί έβαλα μερικές σταγόνες serum στις ρίζες μου που υπερπολλαπλασιάζουν την δράση ενάντια στην τριχόπτωση αλλά δυναμώνουν επίσης τα μαλλιά.

Στο τέλος θα ήθελα να πω και μερικά πράγματα για το υπέροχο άρωμα τους.

Γενικά η Kerastase δίνει ιδιαίτερη σημασία στις μυρωδιές των προϊόντων της και αυτή τη φορά ξεπέρασε, κατά τη γνώμη μου, ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Η μυρωδιά των Genesis μοιάζει προϊόν υψηλής αρωματοποιίας και απ’ ότι έμαθα είναι κιόλας.

Γεγονός είναι ότι τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα και με διάρκεια ενώ θα φαίνονται και θα είναι απόλυτα φρέσκα, λαμπερά, αναγεννημένα και υγιή.

Θα έλεγα να τα δοκιμάσετε.

Φιλάκια από εμένα και τα μαλλιά μου.