Εγώ παραμένω ατίθαση. Τα μαλλιά μου όμως όχι!

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Το αντίθετο μάλλον, ούτε στον εαυτό μου δεν θέλω να πειθαρχήσω! Κι έτσι είναι και τα μαλλιά μου, ανυπάκουα, κάνουν το δικό τους, πετάνε, φριζάρουν, έτσι, επειδή έπιασε υγρασία, επειδή κοιμήθηκα στραβά, επειδή δεν τους αρέσει η βούρτσα μου…

Και δεν είμαι η μόνη: πολλές γυναίκες ιδρωκοπούν με τα σεσουάρ και τα σπρέι και τις βούρτσες και τις λακ για να κουμαντάρουν, όσο μπορούν, τα μαλλιά τους.

Ετσι, παρότι η λέξη Discipline κι εγώ δεν τα πάμε καλά – είμαστε frenemies που λένε και στο χωριό μου – όταν έμαθα ότι έτσι ονομάζεται η νέα σειρά της Kérastase που στόχο έχει να τιθασεύσει τα ατίθασα μαλλιά, την είδα με άλλο μάτι τη λέξη. Και έσπευσα με την Τίνα στο κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη για να γνωρίσω τη νέα σειρά από κοντά!

Kerastase Discipline visual
Kerastase Discipline visual

Η καινούρια σειρά της Kérastase, Discipline έχει 2 επίπεδα: μια εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά στο κομμωτήριο που κρατάει την τρίχα εκεί που την θέλουμε για δέκα λουσίματα περίπου και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την θεραπεία στο σπίτι.

Η εξειδικευμένη υπηρεσία, το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline, είναι μια μοναδική εμπειρία (που κρατάει από 45 λεπτά ως μια ώρα) που εφαρμόζεται από τα χέρια του επαγγελματία-κομμωτή και διατηρείται με προϊόντα φροντίδας για το σπίτι για μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Σημειώστε, δεν πρόκειται για χημική εργασία! Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης εξασφαλίζει εύκολο & γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν.

photo 1-1 photo 5 photo 3

Το δεύτερο επίπεδο, είναι αυτό της περιποίησης στο σπίτι, με το κατάλληλο bain –   ένα χωρίς θειικά άλατα για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά κι ένα για όλους τους τύπους μαλλιών – μια μάσκα και ένα anti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά.

Kerastase Discipline

Το μόνο που μπορώ να σας πώ για το αποτέλεσμα είναι ότι η τρίχα έδειξε λεία και λαμπερή και το χτένισμα στάθηκε εκπληκτικά για μέρες! Και αυτό δεν ήταν μόνο δική μου εντύπωση – πολύς κόσμος, αλλά πολύς, πρόσεξε και μίλησε κολακευτικά για τα μαλλιά μου! Τρελή κι αδέσποτη παρ’ όλη την αγάπη – εγώ! Όχι πια τα μαλλιά μου! Ευχαριστούμε, Kérastase, ευχαριστούμε Ηλία Ζάρμπαλη!

Τώρα, επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μπορούμε όλες να… ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο της θεραπείας του κομμωτηρίου, έχω και εναλλακτική. Και μόνη της, η σειρά των τριών προϊόντων Discipline στο σπίτι προσφέρει μέχρι και 72 ώρες έλεγχο με κίνηση και προστασία από το φριζάρισμα!

photo 1
Yougogirl hair by Zarbalis!