Αν και μεγάλη φαν των προιόντων Klorane, το dry shampoo τους.. όχι, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Ο λόγος βεβαίως δεν είναι ότι έχω κάτι εναντίον του συγκεκριμένου… Ο λόγος είναι ότι εχω κάτι εναντίον του καθαρισμού δίχως νερό. Δεν μ αρέσει το dry cleaning βρε αδερφέ. Ούτε στα ρούχα, ούτε στα χαλιά, ούτε στο πρόσωπο, ούτε στο σώμα, ούτε στα μαλλιά.

Ωστόσο πρέπει να παραδεχθώ ότι υπάρχουν εκείνες οι ζόρικες μέρες που ο χρόνος απλά δεν φτάνει. Που να προλάβεις πρωί πρωί να λουστείς και να φτιάξεις μαλλί μέσα στα ακριβώς 5 λεπτά που έχεις στην διάθεσή σου για beaute;

Η καλλιτέχνης ευχαριστημένη αγγίζει στιλπνό μαλλί
Η καλλιτέχνης Τίνα πριν με το γνωστό της κάπως ύφος και μετά ευχαριστημένη αγγίζει στιλπνό μαλλί

Εδώ λοιπόν έρχεται να βοηθήσει το Klorane dry shampoo, ένα μυθικό προιόν που πρωτοδημιουργήθηκε το 1971 από τον Pierre Fabre -τότε το κυρίως συστατικό του ήταν η τσουκνίδα και αφορούσε τα λιπαρά μαλλιά-, για να επαναλανσαριστεί το 1995 πλέον με βάση την βρώμη και έτοιμο να απευθύνεται σε κάθε τύπο μαλλιών.

Τώρα θα αναρωτιέσαι ίσως τι ακριβώς είναι αυτό το dry shampoo; Λοιπόν είναι ένα σπρέι που ψεκάζεις στα μαλλιά σου και μέσα σε 2 μόνο λεπτά κάνει τα μαλλιά καθαρά και αψεγάδιαστα δίχως χρήση νερού. Είναι σα να τα έλουσες και να τα χτένισες δίχως να τα λούσεις και να τα χτενίσεις. Πως; Ψεκάζεις, χτενίζεις, τελείωσες.

Εδώ η καλλιτέχνης Βασιλική Κ. παρουσιάζει με ύφος «το ξέρω ότι είμαι γλυκιά» τα προιόντα (όχι, δεν πληρώθηκε.. το κάνει από καρδιάς)
Εδώ η καλλιτέχνης Βασιλική Κ. παρουσιάζει με ύφος «το ξέρω ότι είμαι γλυκιά» τα προιόντα Klorane Dry Shampoo

Στην αρχή το Klorane dry shampoo αφορούσε κυρίως σε ανθρώπους που το χρησιμοποιούσαν λόγω ανάγκης. Άνθρωποι που δεν μπορούσαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο να λουστούν. Τώρα αφορά σε κάθε έναν από εμάς που θέλει τέλεια καθαρά και λαμπερά μαλλιά μέσα σε 2 μόνο λεπτά.

Εδώ και πάλι η Βασιλική Κ στο πριν και το μετά!!
Εδώ και πάλι η Βασιλική Κ στο πριν και το μετά!!

Τόσο εγώ όσο και η Βάσω το δοκιμάσαμε με βαριά άλουστο μαλλί στο κομμωτήριο IliasandStuff στην Κηφισιά. Μπήκαμε στο κομμωτήριο με τις ξανθές μακριές μας τζίβες με οσμή τσιγαρίλας -εγώ είχα φτιάξει κι ένα πρωινό με μπέικον και αυγά οπότε διέθετα γκάμα οσμών στο τριχωτό της κεφαλής- και βγήκαμε έτοιμες, χτενισμένες, μυρωδάτες και, πλήρως, ανανεωμένες μέσα σε, απίστευτα, ελάχιστο χρόνο.

Και όχι. Δεν λουστήκαμε. Με μερικά ψεκάσματα Klorane dry shampoo, τα μαλλιά μας καθάρισαν αμέσως -το νιώσαμε πολύ έντονα. Απέκτησαν όγκο, η υφή τους έγινε στιλπνή και φρέσκια ενώ το τελείωμα του χτενίσματος δεν είχε κανένα ίχνος από το προιόν. Το χρώμα μας έλαμψε λες και είχαμε μόλις  βάψει τα μαλλιά ενώ κάθε είδους μυρωδιά εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Δεν το λες κακό αυτό τώρα. Μπορεί να προτιμάς το λούσιμο για να νιώθεις το νεράκι να καθαρίζει και να ξεπλένει όλες τις αμαρτίες (που κάνεις εσύ και το μαλλί σου) αλλά όταν ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ένα από τα 3 Klorane dry shampoo είναι ό, τι πρέπει.

Ναι είναι 3.  Υπάρχει το Klorane με τσουκνίδα που είναι υπεραπορροφητικό και αφορά στα λιπαρά μαλλιά. Υπάρχει το original, γνωστό και μη εξαιρετέο με βρώμη  για κάθε τύπο μαλλιών και πλέον η γκάμα συμπληρώνεται με το νέο Klorane dry shampoo με βρώμη που αφορά στα καστανά ανοικτά ή σκούρα μαλλιά  αφού διαθέτει μεταλλικές χρωστικές σε φυσικό μπεζ.

Ναι, ναι ξέρω.. Θέλεις να το δοκιμάσεις. Ε, σου έχουμε έκπληξη. Μπες στη σελίδα μας στο facebook και πάρε μέρος στον σχετικό διαγωνισμό με ένα κλικ εδώ

Υ.Σ: Κάνει και για άντρες. Να τα λέμε κι αυτά.

Με πολλή αγάπη