ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ

Η νέα βαφή μαλλιών του ΚΟΡΡΕ πέρασε με άριστα από σκληρό crash test κάλυψης λευκών, έντονου χρώματος με διάρκεια, και εξαιρετικής καλλυντικής περιποίησης!

Τις πολύ επιτυχημένες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία του ΚΟΡΡΕ δεν τις είχα δοκιμάσει ποτέ, γιατί μέχρι πρόσφατα ήμουν κοκκινομάλλα και μάλιστα χάλκο-κοκκινη. Κάτι που δεν βρήκα ποτέ την αποχρωσή μου σε φυτικές βαφές, κάτι που τα κόκκινα γενικώς θαμπώνουν ταχύτατα ακόμα και στις κλασικές βαφές, το πείραμα δεν το έκανα.

Τώρα όμως η νέα ARGAN OIL ADVANCED COLORANT συμπίπτει και με την νέα μου ξανθιά ταυτότητα, υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία να δω πόσο καλά θα μου κάτσει ένα «φυσικό» πλατινέ από μια πρωτοποριακή φυσική βαφή;

Kατόπιν συμβουλών των υπευθύνων της μάρκας, δοκίμασα το νούμερο 10 (ξανθό πλατίνας φυσικό) μαζί με λίγο από το 8.3 (ξανθό ανοιχτό μελί) της ARGAN OIL ADVANCED COLORANT. Βασικά συστατικά, το -must της εποχής μας – έλαιο argan, αλλά και φυτική κερατίνη και εκχύλισμα βρώμης.

ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Το βασικότερο, εδώ μιλάμε για νέα αποκλειστική τεχνολογία στις μόνιμες βαφές μαλλιών που λέγεται Pigment-Lock γιατί κλειδώνει το χρώμα μέσα στην τρίχα. Με δύο λόγια, έχουμε μια φυσική βαφή χωρίς αμμωνία που συνδυάζει τα αποτελέσματα μιας κλασικής βαφής μαλλιών (την κάλυψη των λευκών, ζωηρό έντονο χρώμα και εξαιρετική διάρκεια) με όλη την προστασία, την ενυδάτωση και την φροντίδα της υγείας των μαλλιών που έχουν χαρίσει φανατικές οπαδούς στις βαφές του ΚΟΡΡΕ.

Το claim

«Εξασφαλίζει 100% κάλυψη των λευκών, έντονο, λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, αλλά και ολοένα πιο υγιή μαλλιά μακροπρόθεσμα, με συνεχή βελτίωση της ποιότητάς τους σε κάθε εφαρμογή της βαφής, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια της σύνθεσης. Μία νέα γενιά haircolorants που πραγματικά κλειδώνει το χρώμα, αλλά και την πιο λαμπερή, υγιή εκδοχή των μαλλιών, προσφέροντας απόλυτη προστασία από τη φθορά».

Το πόρισμα:

Η εφαρμογή ήταν καταπληκτική, χωρίς τσούξιμο, χωρίς μυρωδία (αλλά αυτά όσες χρησιμοποιείτε φυσικές βαφές τα γνωρίζετε). Στο ξέβγαλμα ένιωσα την πρώτη έκπληξη όταν διαπίστωσα ότι το μαλλί είχε αίσθηση απαλή και μεταξένια. Οταν πέρασα και την μαλακτική κρέμα εξουδετέρωσης – σημαντικότατο στάδιο, bytheway, κορίτσια η εξουδετέρωση για το αποτέλεσμα της βαφής – και είδα το αποτέλεσμα στον καθρέφτη ένιωσα και την δεύτερη έκπληξη! Οι ρίζες μου, που ξεπερνούν το 50% σε λευκές τρίχες, ήταν απόλυτα, αλλά απόλυτα καλυμένες, το χρώμα ήταν πλούσιο και υπέροχα ξανθό!

Παρότι ήμουν μέσα στον ήλιο και στη θάλασσα, το χρώμα κράτησε χωρίς να θαμπώσει ή να κιτρινίσει για έναν ολόκληρο μήνα – μετά το πέρας του οποίου βεβαίως πήγα και ξαναπήρα το αγαπημένο νούμερο 10 της πλατίνας και το χρησιμοποίησα ξανά!

Για να πάρετε μια ιδέα του πλατινέ μου, αυτές οι εικόνες είναι μετά από 10-12 μέρες μετά τη βαφή και εν μέσω διακοπών!

Hair Color by Korres Argan Oil Advanced Colorant
Hair Color by Korres Argan Oil Advanced Colorant
Beach hair style by... well, beach!
Beach hair style by… well, beach!

 

Τώρα, αν δεν πιστεύετε εμένα, δείτε τι είπαν καταναλώτριες σε σειρά συγκριτικών τεστ που έκανε η ΚΟΡΡΕΣ – μεταξύ άλλων διθυραμβικών: Ένα μήνα μετά την εφαρμογή

  • 85% των γυναικών διαπίστωσε πλήρη κάλυψη των λευκών και διάρκεια χρώματος
  • 85% των γυναικών χαρακτήρισε έντονο το χρώμα ένα μήνα μετά την εφαρμογή
  • 95% των γυναικών διαπίστωσε υγιή, απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά μετά την εφαρμογή του προϊόντος
  • 100% των γυναικών του πιο απαιτητικού sub-group με ποσοστό λευκών μαλλιών άνω του 50%, διαπίστωσε πλήρη κάλυψη των λευκών και διάρκεια χρώματος!

Όπως και οι άλλες φυσικές βαφές της μάρκας και αυτή η βαφή είναι ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ αλλά και χωρίς σιλικόνες, mineral oil, PPD, ρεζορκίνη. Μοναδικά στοιχεία για βαφές που προσφέρουν αποτελέσματα εξ ίσου καλά με αυτά των συμβατικών βαφών μαλλιών! Τώρα που ΚΟΡΡΕΣ ARGAN OIL ADVANCED COLORANT έχει τοποθετηθεί στα φαρμακεία, δοκιμάστε κι εσείς κάποια από τις 25 νέες αποχρώσεις και θα με θυμηθείτε – έχει και χαλκο-κόκκινο, έχω να σας πώ!

Korres_Argan_Oil