Αν με ρωτούσε κανείς ποιό από τα brands καλλυντικών αισθάνομαι ότι είμαι… θα έλεγα Lierac. Ήμουν στα 20 και στα 30, συνεχίζω να είμαι και στα 40 με την Supra Radiance.

Ακριβώς αυτό. Η Lierac δεν σταματά,  χρόνια, πολλά χρόνια τώρα, να με ενθουσιάζει με τις έρευνες που κάνει και τα υπέροχα νέα καλλυντικά που παρουσιάζει.

Όπως η τελευταία σειρά της Supra Radiance, που με την δύναμη της αποτοξίνωσης υπόσχεται περιποίηση κατά των ρυτίδων.

Τι κι αν δεν χρησιμοποιώ κρέμα νύχτας. Κάποιες το κάνουν και ίσως ενθουσιαστούν από αυτήν την πανάλαφρη κρέμα που απλώνεται υπέροχα, μυρίζει διακριτικά και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή όπως δεν την έχετε ξανανιώσει ποτέ.

Η κρέμα ημέρας είναι επίσης ελαφριάς υφής. Μια καθημερινή δόση λάμψης που βασίζεται στο λευκό μαρρούβιο ένα αποτοξινωτικό και αντιοξειδωτικό εκχύλισμα Ιαπωνικής σοφοράς. Τι σημασία όμως έχουν τα ακαταλαβίστικα; Το θέμα είναι ότι η σειρά υπόσχεται λάμψη σε μένα που είμαι άνω των 40 και μάλιστα σε μια φάση που το καθημερινό στρες φαίνεται ότι έχει αρχίσει να καταβάλλει σοβαρά την επιδερμίδα μου.

Κι αν το στρες και η φθορά φαίνεται πλέον στην επιδερμίδα πόσο μάλλον στο βλέμμα και στα μάτια. Ο ορός λάμψης ματιών Supra Radiance ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία σβήνοντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Το βλέμμα ξυπνά και γίνεται φρεσκότερο.

Αυτό που με μαγεύει προσωπικά είναι πούδρες soft focus και με φίλντισι οι οποίες, πραγματικά, φωτίζουν το βλέμμα με αποτέλεσμα να φαίνεται η περιοχή πιο λεία και ξεκούραστη.

Εν κατακλείδι και συνοπτικά.

Όταν περνάς τα 40, η ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα στον εαυτό σου γίνεται επιτακτική.

Κάθε συναίσθημα, καλό ή κακό, διαγράφεται τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο βλέμμα σου. Για αυτό και μόνο για αυτό, πρέπει αυτό που επιλέγεις να είναι κάτι που θα σε κάνει, αν μη τι άλλο, να αισθάνεσαι άνετα, βολικά και όμορφα.

Η Lierac το κάνει αυτό.

Βρείτε την σειρά στα φαρμακεία.