Το κάλεσμα στο Φουάρ είχε μια μυστικοπάθεια. Η αγαπημένη Ogilvy μας είχε πει να φέρουμε μαζί κάτι μικρό να ανακυκλώσουμε. Ένα small act of love για τον πλανήτη μας. Για το εαυτό μας, για το μέλλον μας.

Ωστόσο ήταν μόνο ένα beauty event σε ένα πολύ όμορφα στολισμένο Φουάρ γεμάτο τριανταφυλλιές και τριαντάφυλλα να αιωρούνται μαγικά πάνω από τα κεφάλια μας.

Τι σχέση μπορεί να είχε η ανακύκλωση και τα small acts of love για τον πλανήτη με ένα λανσάρισμα προϊόντων ομορφιάς;

Θα σου πω αμέσως. Όμορφα μαλλιά, λαμπερή επιδερμίδα και λίγη αγάπη για τον πλανήτη! Ναι!

Η σειρά Love Beauty and Planet είναι η νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς και μας καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό μας αλλά και τον πλανήτη.

Φουλ στο πάθος, την έμπνευση και… τις μικρές πράξεις αγάπης, η σειρά αυτή ξεχωρίζει και μας εμπνέει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και το περιβάλλον.

Έτσι μπήκαμε στον κόσμο του Love Beauty and Planet και ανακαλύψαμε πώς ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει την αλλαγή μέσα από καθημερινά #smallactsoflove!

Ανακυκλώσιμες συσκευασίες, 100% cruelty free προϊόντα, απόλυτα φυσικά συστατικά και ευωδιές, η σειρά Love Beauty and Planet είναι εδώ για να μας πλημμυρίσει με υπέροχα προσεκτικά συλλεγμένα αρώματα και να γίνει μέρος της beauty ρουτίνας μας.

Γιατί είναι αλήθεια ότι όλες αισθανόμαστε ακόμα πιο όμορφα όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας και ταυτόχρονα φροντίζουμε τον πλανήτη.

Στη νέα σειρά θα βρεις προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης σώματος, καθαρισμού και ενυδάτωσης και καθαρισμού προσώπου, με πολλά ακόμα να έρχονται σύντομα.

Δική μας αγαπημένη σειρά είναι αδιαμφισβήτητα η Muru Muru Butter and Rose που καταφέρνει κυριολεκτικά να μας μεταφέρει σε έναν μαγεμένο κήπο γεμάτο με baby pink τριαντάφυλλα που μοσχοβολούν.

Δοκίμασε τα και θα μας θυμηθείς. Once you go Love Beauty and Planet you never go back.

Αλήθεια είναι!