Άλλο θέλει το χέρι μου κι άλλο ποθεί το πόδι;

Ναι, γιατί όχι; Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω προς τι αυτή η μανία να είναι τα νύχια των ποδιών στο ίδιο χρώμα με αυτά των χεριών.. Ή να είναι τα πάνω ή τα κάτω μόνο βαμμένα. Ή αν είναι σε κάποιο άλλο χρώμα να είναι, σίγουρα, σε απόχρωση που ταιριάζει με το ένα χρώμα. Έχεις κάνει άρα τα πόδια φούξια; Μπορείς να βάλεις στα χέρια ένα ροζ. Άντε να σου επιτρέψουμε κάτι σε γαλλικό.

Δεν το ακολούθησα ποτέ και ούτε τώρα πρόκειται. Άλλωστε ακόμα κι αυτή η λεπτομέρεια με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι κάθε στιλιστική ιδιοτροπία είναι ueber chic φτάνει να την στηρίζεις. Φτάνει να πηγάζει από τα μέσα σου κι όχι από τα έξω σου.

Ένιγουέι αρκετά με την φιλοσοφία. Πάμε στην πρόταση.

Για φέτος το καλοκαίρι βρίσκω συγκλονιστικό το βερνίκι νυχιών Νο 96 της Korres από την σειρά The Metallics collection. Μιλάμε για ένα πολύ βαθύ μεταλλικό μπλε με μια ιδιαίτερη λάμψη που δεν θυμίζει κανένα από αυτά τα μπλε που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Έντονο και γεμάτο σαν έναστρη νύχτα του Αυγούστου δίνει μια ροκ ανέμελη πινελιά στο καλοκαίρι μας ενώ παράλληλα μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα μιλιούνια που πάνε πάνω κάτω με ροζ, φούξια, πορτοκαλί και όλα αυτά τα τάχαμου καλοκαιρινά.

korres no96

Σε καμία των περιπτώσεων ωστόσο μην το βάλετε σε χέρια και πόδια. Εγώ το προτιμώ στα χέρια. Τουλάχιστον τώρα..

Για τα πόδια επιλέγω , αυτή τη φορά, ένα, καθαρά, καλοκαιρινό χρωματάκι (το λες και απόχρωση γάμου, βάπτισης ή άλλης υποχρέωσης τέτοιου τύπου) από αυτά που, όσο τα πόδια βουλιάζουν στην ψιλή άμμο, όσο μουλιάζουν στην θάλασσα και στεγνώνουν ξανά και ξανά κάτω από τον καυτό ήλιο, γίνονται καλύτερα.

Εδώ λοιπόν έχουμε το Love Every Minute της Essie το οποίο στην φωτογραφία φοράω στα χέρια αφού έτσι η απόχρωσή του φαίνεται πολύ πιο καθαρά.

essie love every minute

To Love Every Minute είναι πραγματικά το τέλειο χρώμα για τα κάτω άκρα. Κυρίως γιατί έχει το προσόν που ανέφερα μόλις πριν. Κάθε μέρα που φοριέται στις ακραίες καλοκαιρινές συνθήκες γίνεται όλο και καλύτερο. Το πόδι σου μαυρίζει, το βερνίκι ξεθωριάζει με έναν λούμπεν τρόπο. Το πόδι σου μαυρίζει κι άλλο, το βερνίκι γίνεται ματ διατηρώντας στη «σήψη» του ωστόσο, την αρχική του πολυτέλεια.

Δοκιμάστε τα, συνδυάστε τα και θα με θυμηθείτε.  Ακόμα κι αν δεν θέλετε να τα βάλετε μαζί.. αυτά τα δυο χρώματα είναι ότι χρειάζεστε για τα νύχια σας αυτό το καλοκαίρι.