Μια μάσκαρα φτάνει.

FullSizeRender(13)

Ή μήπως δυο; Νομίζω ότι είναι καλύτερα δυο. Ας πούμε γιατί σε ότι αφορά τις μάσκαρα είναι καλό να τις ξεχωρίζουμε σε πρωινές, φυσικές, όχι πολύ έντονες δηλαδή, και σε βραδινές, δραματικές, έντονες.. Αυτές τις (γκεστ) σταρ που λέμε. Εδώ σας έχουμε και από τις δυο. Και ακόμα καλύτερα σας έχουμε κάποιες που μπορούν άνετα να είναι και τα δυο.

Δυό λόγια για κάθε μια που βλέπετε στην φωτογραφία ξεκινώντας από αριστερά (πρώτη φορά αριστερά) και πηγαίνοντας προς τα δεξιά (εκεί δεν ήμασταν πάντα; -ούτε για μια μάσκαρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε δίχως πολιτικό σχόλιο)

Πάμε λοιπόν…

  1. KORRES – PROFESSIONAL LENGTH Εδώ έχουμε μια μάσκαρα που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσει κανείς. Δίνει έντονο πλην πολύ φυσικό χρώμα στις βλεφαρίδες ενώ έχει κατασκευαστεί ειδικά για να τις μακραίνει. Το εντυπωσιακό είναι ότι διατηρεί την φυσική φορά της βλεφαρίδας, δεν την βαραίνει άρα, αλλά τηης δανείζει πλούσιο χρώμα και απίστευτο μήκος. Θα την βρείτε σε καφέ και μαύρο χρώμα και προτείνω να την δοκιμάσετε αφού εκτός από μια απλή μάσκαρα είναι και ένα προιόν εμπλουτισμένο με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία αλλά και βούτυρο karite που φροντίζουν τις βλεφαρίδες. Προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα ως καθημερινή μάσκαρα. Θα σας βολέψει από το πρωί ως το βράδυ.
  2. LANCOME – HYPNOSE Μάλιστα. Μάλιστα. Τι να πούμε ακριβώς εδώ τώρα; Λοιπόν η Hypnose είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες μάσκαρα αν όχι η πιο αγαπημένη. Λατρεμένο προιόν εδώ και χρόνια που καταφέρνει να διαχωρίζει και να τονίζει μια προς μια τις βλεφαρίδες ενώ τις βάφει με τον πιο φυσικό και ήπιο τρόπο. Περνώντας ένα χέρι τονίζεις φυσικά το βλέμμα για την ημέρα ενώ με δυο χέρια κάνει τα μάτια πρωταγωνιστές της κάθε βραδιάς. Ακόμα και της πιο γκλάμορους.. Προτιμήστε την και θα συγκλονιστείτε.
  3. LANCOME – GRANDIOSE Η κυρία Grandiose πρέπει να είναι η μεγάλη αδερφή της Hypnose που δεν μας την είχαν συστήσει αλλά όταν ήρθε μας πήρε και αυτή τα μυαλά. Εδώ έχουμε ένα προιόν που είναι ιδανικό για το βλέμμα που χρειάζεσαι τη νύχτα. Βάφει έντονα τις βλεφαρίδες, τις επιμηκύνει και προσδίδει ένα πιο τέλειο σχήμα σε κάθε μια τους. Το βλέμμα γίνεται αυτόματα πολύ εντυπωσιακό ενώ οι βλεφαρίδες φαντάζουν τεράστιες. Όχι όμως ψεύτικα και αυτο είναι, ίσως, το πιο σημαντικό. Αν θέλεις συγκλονιστικό κάδρο για το βλέμμα σου… Αν θέλεις όλοι να μιλούν για τις βλεφαρίδες σου δίχως να αισθάνεσαι ότι τους είπες ψέμματα για κάτι τότε πρέπει να προτιμήσεις την Grandiose. Για την ημέρα δεν μου αρέσει και πολύ. Είναι κάπως too much.
  4. MISS MANGA PUNKY MEGA VOLUME Αν και η πρώτη εντύπωση είναι πως πρόκειται για προιόν που απευθύνεται τελείως και ολοκληρωτικώς σε κορίτσια, η miss manga (ούτε καν misses, κατάλαβες;) φοριέται και εκτιμάται και από γυναίκες, 40 χρόνια χρήστριες μάσκαρα. Πρόκειται για μια αρκετά οικονομική μάσκαρα που αποτελεί σχεδόν ορισμό της αντιστοιχίας value for money και κάνει την δουλειά της καλύτερα απ’ ότι πιθανόν φανταζόμασταν. Δανείζει μήκος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες κάνοντας το βλέμμα τόσο εντυπωσιακό που μοιάζει να ανήκει σε manga! Χρησιμοποιείται νυχθημερόν το ίδιο καλά αν και για την ημέρα το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο mega volume απ’ όσο θα ήθελα προσωπικά εγώ.
  5. HELENA RUBINSTEIN – LASH QUEEN Αυτή η μάσκαρα μου αρέσει πραγματικά πολύ γιατί θυμίζει τον απλό πλην όμως αποφαστιστικό και μεστό τρόπο που έβαφαν οι μάσκαρα στο παρελθόν. Τύπου:  Ξέρω να κάνω καλά την δουλειά μου χωρίς να σου υπόσχομαι λαγούς και πετραχήλια (βλεφαρίδες που αγγίζουν τον ουρανό, 500 παραπάνω τρίχες την ημέρα, πυκνότητα που κάνει τις βλεφαρίδες να μοιάζουν με κουρτίνα και τα συναφή) Η lash queen ξέρει όντως να κάνει καλά τη δουλειά της. Διαχωρίζει τελείως φυσικά τις βλεφαρίδες και το mystic black χρώμα που τους προσδίδει είναι εξαιρετικά γήινο. Την προτιμώ και την φοράω πολύ συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας μόνο ένα παράπονο από αυτήν. Πρέπει να περιμένεις λίγο (έως λίγο παραπάνω) για να στεγνώσει το χρώμα στις βλεφαρίδες. Αλλιώς κυκλοφορείς με αποτύπωμα αχτίδες κάτω από το φρύδι..