Δοκιμάσαμε κι εμείς το Pro Fiber, την καινοτομία της L’Oréal Professionnel στην επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών! Ναι, πάλι με τρίχες ασχολούμαστε!

Κάτι οι μάσκες που χρησιμοποιώ σταθερά, κάτι που αποφεύγω όσο μπορώ τα πιστολάκια και τα σίδερα, γενικά τα μαλλιά μου είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχω παράπονο. Όταν όμως έκανα την περιποίηση Pro Fiber στο κομμωτήριο άκουσα τόσα κομπλιμέντα που δεν μπορώ να το θεωρήσω τυχαίο! Τόσο πλούσιο και υγιές έδειξε που τι ότι είναι σαν της Ραπουνζέλ μου είπανε, τι με ρώτησαν αν έχω βάλει extensions… Μέχρι και ο δικός μου κομμωτής όταν πήγα μετά το καλοκαίρι δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση της τρίχας, παρακαλώ!

Για αυτό και σας γράφω, καλές μου φίλες, γιατί εγώ μεν έκανα το test drive πριν το καλοκαίρι, εσείς όμως τώρα έχετε ανάγκη να ξαναφέρετε το μαλλί στα ίσα του μετά τα μπάνια και τον ήλιο!

 

profibad

Το PRO FIBER είναι μια νέα γενιά προϊόντων περιποίησης μεγάλης διάρκειας που διατίθενται αποκλειστικά σε κομμωτήρια L’Oréal Professionnel. Κάνεις την περιποίηση στο κομμωτήριο και μετά – εφ’ όσον το επιθυμείς – συνεχίζεις με τα προϊόντα στο σπίτι. Τι ακριβώς κάνει αυτή την θεραπεία ξεχωριστή;

Το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100. Είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια. Μέχρι πρότινος, τα καλλυντικά στοιχεία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών απομακρύνονταν στο πρώτο λούσιμο. Τώρα, χάρη στο REGENERATE APTYL 100, το προϊόν ενεργοποιητή, τα μόρια σφραγίζονται βαθιά στην τρίχα κατά την περιποίηση στο κομμωτήριο. Στη συνέχεια, το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 ενεργοποιείται μέχρι 4 λουσίματα και επαναφορτίζεται στο σπίτι, ξανά και ξανά. Αυτή η τεχνολογία είναι αποκλειστικότητα της L’Oréal, καρπός 15 ετών έρευνας και θεμελιωδών ανακαλύψεων για τα μαλλιά.

 ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Ιδού λοιπόν τι συνέβη στο κομμωτήριο Gino Hair and More, στην Ηλιούπολη, όπου και γνώρισα το Pro Fiber: με ανέλαβε η Ιρις, που ξεκίνησε με… διάγνωση και αξιολόγηση του επιπέδου φθοράς των μαλλιών μου! Σύμφωνα με τη διάγνωση του, ο ειδικά εκπαιδευμένος κομμωτής, επιλέγει ένα από τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα για το επίπεδο ευαισθησίας της τρίχας. Οι σειρές Rectify, Restore και Reconstruct έχουν τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης για το κομμωτήριο και για το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, όλα ξεκινούν από το προϊόν ενεργοποιητή που είναι ίδιο για όλες τις σειρές.

profibercollage
Η περιποίηση Pro Fiber στο κομμωτήριο – και το αποτέλεσμα!

Η Ιρις με αξιολόγησε στο Reconstruct – κάτι είδε καλύτερα από εμένα – και ξεκίνησε το πρωτόκολλο με λούσιμο. Στη συνέχεια, πέρασε ένα πρώτο προϊόν concentrate από τα μαλλιά και μετά, αφού μέτρησε με το δοσομετρητή την σωστή δόση, πέρασε με πινέλο τον ενεργοποιητή REGENERATE APTYL 100. Σημειώστε, όλα αυτά μυρίζουν συ-γκλο-νι-στικά! Με άφησε πέντε λεπτά και μετά μου έβαλε από πάνω και την μάσκα της σειράς για περίπου 15 λεπτά ακόμα. Ένα καλό ξέβγαλμα – κατά την Ιριδα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεβγάλουμε τα μαλλιά καλά και επιμελώς – και αυτό ήταν!

Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό! Σας έχω τις φωτογραφίες για να δείτε και εσείς! Δίκιο έχουν στην L’Oréal Professionnel: « Άμεσα αποτελέσματα αμέσως μετά το πρωτόκολλο στο κομμωτήριο: οι άκρες των μαλλιών δείχνουν σαν να έχουν μόλις κουρευτεί. Τα μαλλιά εμφανίζονται σαν καινούργια από τη ρίζα μέχρι τις άκρες τους, σαν να μην είχαν φθαρεί ποτέ». Αλλά αφήστε την τρίχα που όντως έδειξε φρέσκια φρέσκια. Το μαλλί έδειξε τόσο πλούσιο που…  είπαμε, Ραπουνζέλ με είπε η άλλη!

img_20160315_211748
Και το απαραίτητο happy happy selfie με την Ιριδα!

Δεν τελειώνει εκεί όμως η ιστορία! Γιατί επαναλαμβάνοντας την διαδικασία στο σπίτι, κάθε τέσσερα λουσίματα, με μία μονοδόση του ενεργοποιητή που λέγεται Recharge, αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα έχει διάρκεια μέχρι και έξι εβδομάδες!

Θα είμαι ειλικρινής, εγώ δεν υπήρξα συνεπής σε όλο αυτό με τα τέσσερα λουσίματα – γιατί κάτι οι διακοπές, κάτι που αμέσως μετά την βαφή δεν συνιστάται να περνάς το Recharge –  και μπορώ να σας πω ότι παρά την ασυνέπειά μου, η κατάσταση των μαλλιών μου διατηρήθηκε πολύ καλή!

Τα δε προϊόντα είναι απολαυστικά! Πραγματικά μυρίζουν υπέροχα και η μυρωδιά μένει στα μαλλιά και μία και δύο μέρες μετά! Τα μαλλιά δείχνουν γερά, στιλπνά και υγιή, αν και όχι ιδιαίτερα μαλακά – έ, ή δυνατή θα είναι η τρίχα, ή απαλή, και τα δύο δεν γίνεται! Εγώ με κάποιο από τα αγαπημένα μου λάδια μαλλιών το λύνω το θέμα.

lp-pro-fiber_0470_rvb

Πόσο κοστίζει η περιποίηση Pro Fiber δεν μπορώ να σας πω, γιατί φυσικά, εξαρτάται από το κομμωτήριο. Για τα προϊόντα όμως, σας έχω ενδεικτικές τιμές και για τις τρεις σειρές!

Σαμπουάν:15,50€, Conditioner: 20€, Μάσκα: 27€, Leave-in: 23€

rechargeprofib

Και μην ξεχάσουμε το σημαντικότερο, οι μονοδόσεις Recharge: 30€ –  γιατί χωρίς κάποιο από τα υπόλοιπα μπορείς, χωρίς Recharge πώς θα συνεχίσεις το πρωτόκολλο στο σπίτι;

Φιλιά πολλά και ας ασχολούμαστε και με τρίχες καμιά φορά, καλό τους κάνει!