Μόνο για σήμερα ή μάλλον σήμερα τελειώνει γκερλς μια σούπερ ούλτρα κουλ ιδέα από την BIC, που πολύ θα θέλαμε να την κρατούσαν για κανά εξάμηνο τουλάχιστον.

BiC Rescue Button_3

Δωρεάν αντικατάσταση του σκισμένου καλσόν σας όπου κι αν είστε..

BiC Rescue Button_1

 

 

Με το πάτημα ενός κουμπιού, του Rescue Button πιο συγκεκριμένα,  που θα βρείτε στο www.bicrescuebutton.gr θα λάβετε ένα καλσόν μέσα σε 30 λεπτά όπου κι αν είστε. Ακολουθήστε τα τρία βήματα που σας ζητάει το λινκ και η ομάδα διάσωσης της BIC θα σας φέρει το καλσόν μέχρι και στην τουαλέτα του μπαρ.

 

Ω ναι!

Γιατί ως γνωστόν το πρόβλημα του σκισμένου καλσόν είναι τεράστιο και ταλανίζει τη γυναίκα δεκαετίες τώρα.

Σκίσατε το καλσόν στην προεκλογική συγκέντρωση;

Σας πιάστηκε ο πόντος στην καρέκλα της κουζίνας;

Πήγατε τουαλέτα στο μπαρ και βγήκατε με ένα καλσόν τρύπιο;

Σας έπεσε η καύτρα στον μηρό;

Σκοντάψατε σε κανένα παλληκάρι και γδαρθήκατε;

Ήσασταν κομμωτήριο και έπεσε ντεκαπάζ στο αγαπημένο σας καλσόν;

Είχατε παρανυχίδα και πήρατε πόντο;

Το αγαπημένο σας δαχτυλίδι αποφάσισε να την πέσει το καλσόν σας;

No worries η BIC για σήμερα έχει τη λύση.

Μπείτε στο  www.bicrescuebutton.gr γράψτε που ακριβώς είστε και τι καλσόν επιθυμείτε και σε 30 λεπτά θα σας το φέρουν. Κουφό; Ναι, ακούγεται κάπως αλλά να η εμπειρία μου.

BiC Rescue Button_2

Χθες βράδυ κι ενώ καθόμουν αμέριμνη στην κουζίνα το καλσόν μου πιάστηκε στα νύχια της γάτας μου… Ειλικρινά δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό το περίεργο πράγμα. Σοκαρίστηκα και, προς στιγμήν, δεν ήξερα τι να κάνω. Μέχρι που είδα μπροστά μου το RESCUE BUTTON. Δεν το πατάω λέω… Το πάτησα λοιπόν κατά τις 9.25 το βράδυ.. Έγραψα που είμαι και περίμενα. Στο μεταξύ άλλαξα καλσόν. Μη νομίσετε ότι δεν έχω δεύτερο. Στο μεταξύ επίσης η βροχή έπεφτε σε καρέκλες τουλάχιστον. Σιγά μην έρθει τώρα η rescue team της BIC να με σώσει. 10 η ώρα το βράδυ; Παρασκευή; Με την κιβωτό του Νωε (γεμάτη καλσόν); . Καλύτερα να σκίσουν κι εκείνοι τα καλσόν τους παρά να μου κάνουν εμένα κάτω από τις συνθήκες αυτές delivery καλσόν.

Γράφω τώρα όλα αυτά γιατί περιμένω ακόμα. Είναι μόνο 9.35 Δεν έχει παρέλθει το 30λεπτο.

Κι ενώ προσπαθούσα να θυμάμαι κάθε λεπτό πως η ελπίδα έρχεται… ο Κούριερ στις 9.53 ακριβώς χτύπησε το κουδούνι και ρώτησε: η κυρία Τίνα;

Και η ελπίδα ήρθε και ήταν έτσι

IMG_6060

 

Έτσι λοιπόν ένα έχω να πω: Σκίστε (μας) τα καλσόν σήμερα γιατί σκασίλα μας… θα τα αντικαταστήσουμε σε 30 λεπτά δωρεάν!!!!

Δοκιμάστε και πείτε μας τι έγινε.

Πολλά φιλιά και πολλά καλσόν.