Τα έχουμε πει αυτά. Εμείς εδώ στο Yougogirl.gr δεν βάζουμε (ούτε κατ’ επέκταση προτείνουμε κάτι) δίχως να το έχουμε δοκιμάσει.

Δοκιμάσαμε λοιπόν το steampod, μια ισιωτική (και όχι μόνο) ηλεκτρική συσκευή, καρπό συνεργασίας της L’ Oreal Professionnel και της Rowenta.

Αυτό είναι το steampod

photo(2)

Αυτή είμαι εγώ πριν

photo(3)

Και αυτή είμαι εγώ μετά. Προσέξτε το ύφος. Το steampod σου αλλάζει και το ύφος! Σου αλλάζει και τζάκετ. Εμένα μου έβαλε αυτό το vintage adidas μου. Ήθελα, αν γίνεται να μου κάνει και ένα make up αλλά, απ’ ότι μου είπε, δεν το κάνει αυτό. Ετσι λοιπόν εκτίθεμαι άβαφη στα μάτια σας.

photo(4)

Κορίτσια. Εμένα, και νομίζω το έχω ξαναπεί ουκ ολίγες φορές, τα χέρια μου δεν πιάνουν. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καν πιστολάκι για τα μαλλιά. Για σίδερο και άλλες πιο εξειδικευμένες συσκευές δεν το συζητάμε καν. Ωστόσο θέλω να έχω τα μαλλιά μου χτενισμένα. Τουλάχιστον τύπου επιμελώς ατημέλητα. Στην περίπτωση μου για να γίνει το οποιοδήποτε χτένισμα χρειαζόταν μέχρι τώρα απαραίτητα κομμώτρια.

Έως τώρα σημαίνει έως τώρα που εμφανίστηκε στο steampod στο μπάνιο.

Το οποίο μου φτιάχνει μόνο του μαλλί σε ελάχιστο χρόνο. Μόνο του, ναι.

Θα σας πω βήμα βήμα ποιά είναι η δική μου συμμετοχή.

Βάζεις απιονισμένο νερό στην ειδική θηκούλα της συσκευής. Εγώ βάζω βρύσης. Ανάβω τη συσκευή και την αφήνω να μου δείξει ότι ζεστάθηκε (σταματά να αναβοσβήνει η φωτεινή ένδειξη). Την βάζω στους 170 βαθμούς που είναι οι λιγότεροι της γκάμας γιατί το μαλλί μου είναι αρκετά ευαίσθητο. Βάζω στα μήκη Steampod rich replenishing smoothing cream και Steampod protective smoothing serum στις άκρες της L’ Oreal Professionnel.. Σας τα έδειξα αυτά να δείτε πως είναι;

photo(5)

Βάζω λοιπόν την κρέμα στα μήκη και λίγο σέρουμ στις άκρες και πιάνω το steampod. Το κλείνω λίγο για να δω ότι βγάζει ατμό και ξεκινώ. Μια ή δυο περασιές την κάθε τούφα κι έτοιμη. Το όλον διαρκεί κανά 5λεπτο διότι είμαι και κουλίδου και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Τα ισιώνει αμέσως και τα αφήνει τόσο μαλακά, μεταξένια και στιλπνά που δεν παίζεται. Αλήθεια. Τέτοια ευκολία και αποτελεσματικότητα δεν έχω ξαναματαδεί.

Μέχρι σήμερα που τελειώνω αυτό το ποστάκι το έχω δοκιμάσει 3-4 φορές. Ωστόσο, δεν αισθάνομαι καθόλου ότι ταλαιπώρησα το μαλλί… Στο κάτω κάτω πρόκειται για σίδερο και το σίδερο προφανώς προκαλεί τεράστια μηχανική φθορά στην τρίχα.

Εδώ όμως υπάρχει μια μεγάλη και σημαντική διαφορά. Ο ατμός διεισδύει στην τρίχα και την προστατεύει. Και το ίδιο κάνουν και τα ειδικά σέρουμ που σας έδειξα πριν.

Κι έχω και μπόνους πληροφορία.

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και τύπου χαλαρή μπούκλα με το steampod. Τουλάχιστον αυτό είδα να αναφέρουν κάποια ξένα και μοντέρνα beauty sites… Υπόσχομαι ότι θα το μελετήσω και θα επανέλθω. Οπότε stay tuned girlz!