Θεωρώ εαυτόν μοναχικό τύπο, πράγμα που εκφράζεται κυρίως στο ότι προτιμώ να κοιμάμαι μόνη. Ωστόσο, λίγες είναι οι φορές που έχω, πράγματι καταφέρει να κοιμηθώ μόνη.Ίσως και ποτέ τώρα που το καλοσκέφτομαι. Ειδικά τα τελευταία χρόνια κοιμούνται μαζί μου γάτες, σκύλοι, 1 έως 2 παιδιά, κούκλες monster high πολλά rabids, o mcqueen.. Οπότε όταν μου ζητήθηκε από την εταιρία KORRES να λάβω μέρος στο #theovernightproject, στο τεστ δοκιμής της επανορθωτικής κρέμας/μάσκας νύχτας Wild Rose Sleeping Facial.. δεν δίστασα.

sleepingfacial

Για να συνοψίσουμε λοιπόν. Να κοιμηθώ φορώντας την μάσκα και να γράψω πως ξύπνησα. Ή καλύτερα.. πως ξύπνησε η επιδερμίδα μου.

Πήρα λοιπόν το χρόνο μου και κατά τις 10.00 το βράδυ άπλωσα το προιόν στο πρόσωπό. Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν ως εξής. Πρόκειται για μια βουτυρώδη πλην όμως πολύ δροσερή κρέμα που μυρίζει συγκλονιστικά (ακόμα και για τις πλέον δύσκολες και ευαίσθητες μύτες όπως είναι η δική μου) που, στην αρχή της εφαρμογής της στο πρόσωπο, σου δημιουργεί μια ανησυχία πως είναι λιπαρή και πως πρόκειται να ξαπλώσεις και να ξυπνήσεις με το μαξιλάρι κολλημένο στο μάτι και το μάγουλό σου αλλά…  Δεν είναι έτσι. Ίσα με 20 δευτερόλεπτα μετά την επάλειψη, το σουφλέ (όπως αποκαλούν την μάσκα οι Αμερικανίδες που την γνωρίζουν και υπεραγαπούν καιρό τώρα) έχει αποροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα. Και… η δράση της έχει ήδη αρχίσει.

Μέχρι τη 1 το μετατομεσάνυχτο παρακολούθησα ένα σέσιον σήριαλς και μετά απλώθηκα στην κρεβατάρα μου παρέα με το sleeping facial και τους λοιπούς προαναφερθέντες.

Κοιμήθηκα σαν πουλάκι μέσα στο σύννεφο της διακριτικής υπέροχης μυρωδιάς του άγριου τριαντάφυλλου και ξύπνησα το πρωί έτσι.

tina

Νομίζω καλά φαίνομαι. Ε, ε; Η επιδερμίδα μου μαλακή, λεία και λαμπερή. Θα μπορούσα να κυκλοφορήσω και δίχως μακιγιάζ.  Και τι έχω να πω τελικά;

Μόνο ένα πράγμα. Το sleeping facial είναι ένα καινοτόμο προιόν που, πραγματικά κάνει το θαύμα του όσο εσύ κοιμάσαι. Η φιλοσοφία του υπερτονίζει πως, δεν είναι η ηλικία που κάνει την όμορφη ή ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Αντίθετα είναι ο χρόνος που παίρνεις για τον εαυτό σου, είναι η ποιότητα του ύπνου σου, είναι το άρωμα της θετικής ενέργειας που πρέπει να πλανάται πάνω σου, γύρω σου, δίπλα σου όταν κοιμάσαι. Κι όταν είσαι ξύπνια/ος.

Οπότε καλώς ήρθες στην κλίνη μου wild rose sleeping facial . Η καλή νύχτα είναι η μόνη προυπόθεση για μια καλή μέρα!