Ωραίο πράγμα η ηλιοθεραπεία, αλλά πάντα με προστασία! Σας τα έχουμε πει και ξαναπεί, πρέπει να προσέχουμε στον ήλιο για να παραμένει φίλος μας! Αυτή είναι η Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ηλιο. Από σήμερα ως τις 7 Ιουνίου μπορείτε να δείτε δερματολόγο για δωρεάν εξέταση αλλά και για την απαραίτητη ενημέρωση για όλα όσα πρέπει να προσέχετε.

Εσείς ξέρατε ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο πιο κοινός καρκίνος; Τα τελευταία χρόνια μάλιστα παρατηρείται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων. Δεν χρειάζεται να σας επαναλάβουμε ότι μια από τις βασικές αιτίες εμφάνισης του είναι η κατάχρηση του ήλιου.

Ο πιο πολύτιμος σύμμαχος που έχουμε είναι η πρόληψη και η προστασία. Για το λόγο αυτό, η ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία ) με χορηγό και υποστηρικτή τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος. Ο δερματολόγος Sun Filos σας προσκαλεί για μια δωρεάν εξέταση αυτή την εβδομάδα. Από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, εθελοντές δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους και τους παρέχουν χρήσιμες συμβουλές.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι εξετάζονται εντελώς δωρεάν. Φέτος, μάλιστα, ειδική ομάδα δερματολόγων θα επισκεφθεί 3 ελληνικά νησιά για να προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η πρόσβασή τους για δερματολογική εξέταση είναι πολύ δύσκολη.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με ένα δερματολόγο κοντά σας τηλεφωνώντας στο 215 215 8523 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sunfilos.gr

Και μην ξεχνάτε το αντιηλιακό σας! Αν κάνετε τις άτρομες για τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας στην υγεία, θυμηθείτε απλά πόσο επιβαρύνει η ηλιοθεραπεία στην γήρανση του δέρματος! Και προς Θεού, μην αφήνετε τα παιδιά στον ήλιο τις ώρες υψηλής ακτινοβολίας! Κι αφού ακούγομαι σαν τις τρελές θείες τώρα, να το πω κι αυτό! Καπέλο στον ήλιο!