Μια μικρή έρευνα αγοράς για ένα από τα πιο αγαπημένα μου χειμωνιάτικα items: Οι γαλότσες, το, απόλυτα, διαχρονικό must have,  είναι σούπερ και για τον ελληνικό χειμώνα αφού σε προστατεύουν από τις βροχές που ενδεχομένως πέφτουν αλλά και ζεσταίνουν το πόδι σου αρκούντως. Ούτε πολύ ούτε λίγο.

Παρακάτω θα δείτε όλα τα ζευγάρια που θα ήθελα να έχω (αν ήμουν η Ιμέλντα Μάρκος)

Πάρε λοιπόν γαλότσα από τον καναπέ σου και ξεκινάω με το καλό και tres chic  ελληνικό προιόν Keep Fred που θα βρείτε εδώ στην τιμή των 39,00 ευρώ. Μου αρέσει υπερβολικά γιατί η Keep Fred έχει εξαιρετική ποιότητα αλλά διαθέτει και πολύ ροκ άποψη όπως βλέπετε εδώ. Το αγαπημένο μου είναι αυτό το rain boot στο υπέροχο μπλε χρώμα που ταιριάζει με όλα!

keepfred

Συνεχίζω με μια υπέροχη γαλότσα Havaianas που μου επιτρέπει να ζω τον χειμώνα με ένα κομμάτι καλοκαιριού επάνω μου. Πιο συγκεκριμένα οι γαλότσες της γνωστής, για τις σαγιονάρες της, εταιρίας είναι πραγματικά απίθανες. Πεθαίνω για αυτό το μελιτζανί χρώμα!!!! Βρείτε τις εδώ στην τιμή των 55 ευρώ.

havaianasbootsmelitzani

 

Το ζευγάρι που ακολουθεί είναι από μια εταιρία που έχω επανειλημμένως προτιμήσει για τις γαλότσες. Είναι η Chooka από την οποία έχω διαλέξει αυτό το θεικό κόκκινο με τις δερμάτινες λεπτομέρειες που απογειώνουν το θέμα γαλότσα. Βρείτε τις εδώ στην τιμή των 58,53 ευρώ.

chookabootsred

 

Πάμε πάλι σε κάτι πιο κοντό σε στιλ chelsea και πιο συγκεκριμένα σε αυτά τα καταπληκτικά γαλοτσάκια από την Hunter. Τα λατρεύω -είναι απίστευτα πρακτικά. Θα τα βρείτε εδώ στην τιμή των 106,36 ευρώ

hunterboots

 

Και μια και βρισκόμαστε στην Hunter δεν θα μπορούσα να παραλείψω και αυτό το ultra γαλοτσάκι που πέτυχα στον δρόμο της σκληρής έρευνας αγοράς. Λατρεύω τις γαλότσες του κήπου και του μπαρ. Του αλωνιού και του σαλονιού. Θα τις βρείτε εδώ στην τιμή των 221,72 ευρώ.

hunterforrag

Ακολουθεί γαλότσα υπεραπαραγωγή από την μαγαZARA για όσες θέλετε να το παίξετε γαλότσα/μπότα/μπότα/γαλότσα που θα βρείτε εδώ στην τιμή των 49,95

zaragalotsa

 

Ενώ από αυτό το μίνι αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο μαέστρο Armani με αυτό που ακολουθεί και παίρνει τα μυαλά και αυτού που τις φοράει αλλά και εκείνου που σε  βλέπει να τις φοράς. Έχω  μια αδυναμία στο dark  blue, αλλά υπάρχουν και σε ένα φανταστικό κόκκινο καθώς και σε μαύρο. Θα τις βρείτε εδώ στην τιμή των 190,00 ευρώ.

armanibootsdarkblue

 

Και για να κλείσουμε περίπου με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε να σας δείξω το συγκλονιστικό μοντέλο Valentino Rock Stud που θα βρείτε εδώ στην συγκλονιστική τιμή των 378,65 ευρώ (γαλότσες είναι ρε φίλε…)

valentinoboots

Καλές βροχές, εύχομαι.

Με αγάπη