Και δεν εννοούμε στην φύση αλλά μαζί της.

Ναι, το νέο κίνημα με τους οπαδούς του να αυξάνονται κάθε λεπτό που μιλάμε είναι οι Ecosexuals.

Οι Ecosexuals πιστεύουν ότι το σεξ μπορεί να σώσει τον πλανήτη ενώ το μανιφέστο τους (Ecosex Manifesto) είναι απλό και σαφές.

Είμαστε οι Ecosexuals. Η γη είναι ο ερωτικός μας σύντροφος.

Υπέθεσα αρχικά ότι πρόκειται για ανθρώπους που τους αρέσει να συνευρίσκονται ερωτικά στην ύπαιθρο και ότι κάπως τέλος πάντων έχουν συνδέσει την ερωτική τους πράξη με το μέλλον του πλανήτη.

Έκανα λάθος.

Το κίνημα έχει ηγέτες. Πρόκειται για την καλλιτέχνιδα, Dr Elizabeth Stephens και την σεξολόγο/σεξ εκπαιδεύτρια, Dr Annie Sprinkle οι οποίες έκαναν γνωστό το κίνημά τους, το 2008 που αποφάσισαν να παντρευτούν (με ανοιχτό στα ΜΜΕ, γάμο) την Γη.

Λοιπόν επειδή ξέρω ότι δεν καταλαβαίνετε κι εγώ επίσης δεν καταλαβαίνω ας δούμε τι πιστεύουν οι Ecosexuals γιατί ξέρω ότι τώρα σκέφτεστε μυρμήγκια να διασχίζουν γρήγορα την ιδρωμένη μασχάλη σας, αντίδια να λιώνουν και να πεθαίνουν κάτω από το βάρος του πωπού σας, ένα αγκάθι να σας μπαίνει στο στήθος και μια σκουληκαντέρα να αυτοκτονεί στη θέα του γόνατου σας που με φόρα πάει να προσγειωθεί πάνω της να την σκοτώσει και να την συνθλίψει και να την λιώσει και να συνεχίζει να την λιώνει αργά και βασανιστικά μέχρι η ερωτική πράξη στην φύση να τελειώσει…. κι όποιος έμεινε ζωντανός… από την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής…

Σταματάω.

Εν συντομία: Οι Ecosexuals πιστεύουν ότι η σεξουαλικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την φύση γιατί εμείς οι άνθρωποι είμαστε μόλις ένα μικρό κομμάτι ενός πολύ μεγαλύτερου οικοσυστήματος. Οι άνθρωποι μοιράζονται την φύση με πληθώρα άλλων πλασμάτων…. μπλα μπλα μπλα.. Καινούργια πράγματα δηλαδή..

Διαβάζω, διαβάζω δέκα ώρες τώρα και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κάνουν σεξ με την φύση…

Φιλάνε τα δέντρα; Κάνουν φορπλέι με το γρασίδι; Προσπαθώ να πάρω μια ιδέα από τις φωτογραφίες που βρίσκω στο διαδίκτυο.

Ερωτικό γλύψιμο δέντρου
Πιο πολύ σε ομοιοπαθητική για τις αλλεργίες μου κάνει
Εδώ σεξ με φυτό του δάσους, υποθέτω

Καταλαβαίνω ότι έχει δημιουργηθεί ολόκληρη βιομηχανία ecosexual porno την οποία έρχονται να συμπληρώσουν όμορφα, ανάλογα vegan, φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα sex toys και πάει λέγοντας.

Και κλείνω το άρθρο τώρα γιατί έχω ραντεβού με ένα αβοκάντο.