Το βιντεάκι της νέας καμπάνιας για την Cruise collection 2016 της Gucci ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη. Όχι μόνο γιατί θέλω  όλα (και εννοώ όλα) τα ρούχα που εμφανίζονται εκεί (αντρικά και γυναικεία -θα τα φορέσω εξίσου καλά) αλλά και για την μουσική του επένδυση… Μια διασκευή του She’s lost control των Joy Division, που ντύνει το χλιδάτο πάρτι στην υπέροχη βίλα της Φλωρεντίας με τον πιο οξύμωρο τρόπο.

Ναι. Οξύμωρο. Γιατί η διασκευή ακούγεται, περιέργως, πολύ οικεία. Κάτι σου θυμίζει. Κάποιο δικό σου πάρτι, ίσως. Εσύ κι ο εαυτός σου σε ένα μικρό εφηβικό δωμάτιο.

Την ίδια στιγμή το μόνο που δεν σου θυμίζει είναι ότι αυτά τα ρούχα που κοιτάς, μάλλον δεν θα τα αποκτήσεις ποτέ.

Και τσουπ. Να’ το το μεγάλο νέο. Όπως διάβασα στο facebook wonderwall του φίλου «Υπέρ Ασωτίας» και κατόπιν διασταύρωσα και στα σχόλια του youtube.. αυτή η διασκευή ανήκει σε ένα ελληνικό συγκρότημα των ’80’ς, τους Alive She Died. Τώρα εξηγούνται όλα. Βάζω στοίχημα (μπορεί να το χάσω…) ότι ήταν και από την Ηλιούπολη το συγκρότημα -όλα στην Ηλιούπολη γίνονταν τότε.

Τέλος πάντων, σούπερ… Απολαύστε

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να το γυρίσουμε λίγο στο πιο fashion το θέμα για να μπορέσω να προσθέσω ότι χρειάζομαι και όλα τα ρούχα που παρουσιάζονται στο fashion show Gucci SS16 που θα δείτε παρακάτω. Θέλω όλα τα παπούτσια και τις τσάντες και τα γυαλιά και τις κάλτσες ανεξαιρέτως… Θέλω κι όλα τα outfit, όλα όμως (γυναικεία και ανδρικά -τι έρωτας εκείνο το γαλάζιο ανδρικό παντελόνι με τα λουλούδια) εκτός από κανά δυο τρία φορέματα.. Μην ξεχάσω επίσης ότι θέλω σχεδόν όλα τα σκουλαρίκια που είδα καθώς και το χαλί με τα φίδια. Επίσης μου αρέσει και η μουσική για να την ακούω όλη μέρα. Μην ξεχάσω και οτιδήποτε είχε παγώνια, πασχαλίτσες αλλά και τα χρυσά γάντια.  Τέλος, μάλλον θέλω τον ίδιο τον Alessandro Michele. Δικό μου.

Enjoy μια από τις καλύτερες συλλογές που έχω δει ποτέ