Τα είπαμε για το άρωμα που κοντεύω ήδη να το τελειώσω που να πάρει οπότε τώρα θα πούμε (για χιλιοστή φορά) κάποια άλλα πράγματα για το must have έλαιο της Nuxe, το απόλυτο, το μεγαλειώδες, το υπέροχο Huile Prodigieuse!

nuxe1

Πρόκειται για ένα ξηρό, πολυλειτουργικό λάδι που φοριέται εξίσου τέλεια στα μαλλιά, στο πρόσωπο και στο σώμα. Λούσου, πλύσου με huile prodigieuse δηλαδή. Οχι κυριολεκτικά βεβαίως.

Το λάδι της Nuxe είναι τέλειο στο νωπό δέρμα μετά το ντους ενώ στα μαλλιά μπορεί να φορεθεί τόσο μετά το λούσιμο όσο και σε στεγνά μαλλιά για να τα θρέψει, ενυδατώσει, για να διευκολύνει το φορμάρισμα ή/και απλά για να δώσει μια εξαιρετική ευωδιά και μια ιδιαίτερη λάμψη στα μαλλιά μας.

Ο συνδυασμός των 6 πολύτιμων οργανικών ελαίων και της βιταμίνης Ε που έχει το huile prodigieuse δίνει στο δέρμα και τα μαλλιά, λάμψη και φροντίδα, άμεσα.

Το Or που παρουσιάζουμε εδώ είναι ιδανικό για το καλοκαίρι εφόσον έχει χρυσόσκονη στην σύνθεσή του με αποτέλεσμα να αναδεικνύει το μαύρισμα.

Πρόκειται για το απόλυτο must have -χωρίς αυτό δεν πας διακοπές. Όχι μόνο γιατί είναι πολυλειτουργικό αλλά και γιατί εδώ και 20 χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο cult προιόντα στην περιποίηση.

Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε ότι θα το λατρέψετε δίνουμε ένα συλλεκτικό I am Prodigious! Huile Prodigieuse Or σε μια τυχερή ή έναν τυχερό.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό στο fb και καλή τύχη!