Αν αγαπάς το κόσμημα και θέλεις να πάρεις για τον εαυτό σου ή για κάποιον άλλον κάτι που  θα σου/του/της μείνει αξέχαστο.. σου έχω νέα.. Πρέπει να δεις τα κοσμήματα που φτιάχνει το πιο ξεχωριστό πλάσμα της Αθήνας.. η πιο ξεχωριστή σχεδιάστρια, η Ιωάννα Λιμπερτά.

Να' το το κορίτσι μας!! Πόσα να σου χαρίσει το σύμπαν; Και ταλαντούχα και υπερδημιουργική και ταλαντούχα
Να’ το το κορίτσι μας!! Πόσα να σου χαρίσει το σύμπαν; Και ταλαντούχα και υπερδημιουργική και κουκλάρα Θεά

Κι επειδή μπορεί να μπερδευτείς (θέλεις να μπερδευτείς όμως).. Κι επειδή μας αγαπά πολύ η Ιωάννα (έχει άπειρη αγάπη να δώσει).. Κι επειδή εμείς εδώ την θαυμάζουμε και την αγαπάμε ακόμα περισσότερο (νομίζω ότι είναι κάτι σαν soul sister).. την βάλαμε να διαλέξει η ίδια τα 5 κοσμήματα της που προτείνει για αυτές τις γιορτές. Ή να πω καλύτερα τα 5 αγαπημένα της κοσμήματα. Αλλά…Μετά σκέφτομαι πως μάλλον λάθος είναι και αυτή η έκφραση. Ποιός μπορεί να ξεχωρίσει τα παιδιά του;

Ενιγουέι..  Η Ιωάννα έκανε μια προσπάθεια να ξεχωρίσει κάποια και ιδού το αποτέλεσμα.

Τα ιπτάμενα γουρουνάκια

Τα θες και τα δυο; Κι εγώ!
Τα θες και τα δυο; Κι εγώ!

«Τα γουρουνάκια και μόνο που τα βλέπω, φτιάχνει η διάθεσή μου», λέει η Ιωάννα για αυτά τα υπέροχα πλασματάκια. Ίπταται το γουρουνάκι κι εμείς παίρνουμε φτερά!

Το ινδιάνικο φτερό

Πως; Δεν  μπορείς να διαλέξεις χρυσό ή ασημένιο; Πάρε και τα δυο
Πως; Δεν μπορείς να διαλέξεις χρυσό ή ασημένιο; Πάρε και τα δυο

«Καινούργιο και αγαπημένο το ινδιάνικο φτερό! Με τρελαίνουν όλα τα φτερά σε όλες τις μορφές. Το συγκεκριμένο είναι δεμένο με κρυστάλλους από σπινέλιο»

Τα βελάκια.

Απλά απέριττα και λατρεμένα βέλη (του έρωτα)
Απλά απέριττα και λατρεμένα βέλη (του έρωτα)

«Ένα από τα νέα σχέδια που λατρεύω είναι τα βελάκια! 7 στον αριθμό γιατί το 7 είναι ένα από τα αγαπημένα μου νούμερα» Και είναι και τυχερό το 7 αγαπημένη Ιωάννα ♥

Το δαχτυλίδι.

Πιο ιδιαίτερο δεν γίνεται.
Πιο ιδιαίτερο δεν γίνεται.

Για δες το και φορεμένο

Πλασμένο για να γίνει ένα με σένα
Πλασμένο για να γίνει ένα με σένα

«Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ανήκει, αδιαμφισβήτητα, στα αγαπημένα μου κοσμήματα» Νομίζω θα συμφωνήσω!

Διπλά φτερά αγγέλου.

Δηλαδή πόσο το θέλω αυτό τώρα; Δηλαδή πάρα πολύ!
Δηλαδή πόσο το θέλω αυτό τώρα; Δηλαδή πάρα πολύ!
Για δες το και καλύτερα λοβ λοβ λοβ
Για δες το και καλύτερα λοβ λοβ λοβ

«Και μια αγάπη σταθερή! Είναι τα διπλά φτερά αγγέλου! Δεμένα με αιματίτη! Αυτό είναι το πρώτο μου παιδί και το πιο αγαπημένο»

Και δεν σου κρύβω κι εγώ Ιωάννα λοιπόν, σε αυτό το σημείο, ότι τα διπλά φτερά αγγέλου είναι μαζί με… το μονό φτερό αγγέλου, τα γουρουνάκια, το σανδάλι του Ερμή, το ινδιάνικο φτερό, τα γούρια φτερά, τα βραχιόλια με τα κοκκαλάκια.. (έχω ξεχάσει τουλάχιστον καμιά 10αριά ακόμα) είναι πραγματικά το πιο αγαπημένο μου από σένα.

Οι πιο δημιουργικές, ιδιαίτερες και καλαίσθητες δημιουργίες αυτής της πόλης που, τελικά, ποτέ δεν σταματά, να μας εκπλήσσει (ιδιαίτερα όταν η έκπληξη ακούει στο όνομα Ιωάννα Λιμπερτά) βρίσκονται δίπλα μας, στην καρδιά του κέντρου, στο νέο υπέροχο χώρο  της Ιωάννας, στην οδό Κολοκοτρώνη 29 στον 1ο όροφο στην πόρτα με το φτερό.

♥ Θα σας δω εκεί, εντάξει; Αν προλάβετε πριν από μένα αφήστε και κάτι για την πτωχή πλην τίμια δημοσιογράφο. Ευχαριστώ.♥

Ιωάννα Λιμπερτά – Green Box

Κολοκοτρώνη 29

10ς όροφος

click here to like Ioanna on facebook

click here to follow Ioanna on instagram