Αυτά είναι νέα ρε φίλε. Επιτέλους Η&Μ σαν πάω στην Καλαμάτα και ρθω με το καλό!

0E8V8357HM 2

Όχι δεν αναπαράγω την είδηση μόνο για τους Καλαματιανούς, τους Μεσσήνιους, τους Μανιάτες, τους Μεγαλοπολίτες φίλους μου που περιμένουν πως και πως να ανοίξει το εν λόγω κατάστημα στην Καλαμάτα αλλά και για μένα. Που χαίρομαι ιδιαίτερα. Που θα μπορώ επιτέλους να αγοράζω τα δώρα των μπόλικων γενεθλίων που μου τυχαίνουν κάθε καλοκαίρι που παραθερίζω φανατικά στα μέρη αυτά, από ένα καλαίσθητο πλην όμως οικονομικό μαγαζί. Οι Σουηδοί είναι μανούλες στον “καλαίσθητο πλην οικονομικό” τομέα, όπως γνωρίζετε.

Λοιπόν.. Ξέρετε πόσες φορές έχω βρεθεί στην Καλαμάτα σε ημιάγρια κατάσταση, αποτέλεσμα της πλήρους απομόνωσης στη φύση της Μάνης και έτοιμη να αγοράσω ότι βρω μπροστά μου; Αμέτρητες. Και ξέρετε πόσες φορές έχω αγοράσει απλά το οτιδήποτε; Όλες. Δεν ξέρω αν καλαβαίνετε αυτή την κατάσταση. Είναι αυτό που επισκέπτεσαι τους βράχους με τους γυμνιστές για 400η φορά και ψάχνεις να βρεις μήπως υπάρχει ακόμα και μέσα στη θάλασσα, ακόμα και στις μεγάλες σχισμές των πετρωμάτων.. Μήπως υπάρχει κάπου κάποιος που να πουλάει κάτι.  Αυτό το πολύτιμο κάτι.  Ένα φύκι, μια πέτρα, μια αναμνηστική πέτρα, ένα μπλουζάκι άλλο φτηνό,  ένα χρησιμοποιημένο παρεό έστω.

Ας είναι κι αυτό το πουλόβερ ριχτάρι της Lady Gaga

H&M Holiday 2014 (2)_low

Για αυτό λοιπόν. Επειδή του χρόνου το καλοκαίρι το νέο κατάστημα της H&M στην Καλαμάτα αναμένεται να με σώσει σας λέω εδώ ότι…

α. Το κατάστημα θα λειτουργήσει στο πιο εμπορικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 8.

β. Θα ανοίξει τις πόρτες του στις 5 Δεκεμβρίου με ένα μοναδικό πάρτι του οποίου οικοδεσπότης θα είναι ο Λεωνιδας Καλφαγιάννης (δεν ξέρω ποιός είναι αυτός αλλά.. τι σημασία έχει..) (ύστερη σημείωση συντάκτη: το γκούγκλαρα, ένας πρόμινεντ νέος ηθοποιός με μούσι είναι)

γ. Θα είναι τριώροφο και 1,400 τ.μ  (oh la la -πολλά κάτι οσμίζομαι)

δ. Θα έχει τμήματα για την γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο, το παιδί ενώ θα έχει και H&M Underwear, Cosmetics, Accessories και Sports (με λίγα λόγια θα έχει μια απ’ όλα -θα βρούμε το καλοκαιρινό κάτι στα σίγουρα).

Αυτά και εις άλλα με υγεία. Καλή επιτυχία καλαματιανό H&M! Θα σε δω κατά Ιούλιο μεριά.