Ψήστε εσείς.. Θα κάτσω μέσα εγώ…

 

Δεν είμαι βέβαιη ότι οι μουσικές που προτείνει η Μαρία Πετρίδη μέσα από το yougogirl.gr θα σας συντροφέψουν καλά εκεί που θα γυρνάτε αρνιά, θα τρώτε κοντοσούβλια και γαρδούμπες.

Είναι ότι πρέπει όμως αν είστε λουσμένος στο ημίφως του μικρού δωματίου. Πίσω από εκείνο το κλειστό πατζούρι δίπλα από την σούβλα. Εκεί που θα είμαι κι εγώ. Θα μυρίζει λίγο τσίκνα αλλά θα είναι οι μουσικές του μυαλού σου μαζί και δεν θα πειράζει.

Στην επιλογή μουσικής η Μαρία. Στα σχόλια εκτός παρενθέσεων, η Μαρία και εντός, εγώ.

Lewie – Our House

Σπίτι είναι όπου είσαι ο εαυτός σου. Και είσαι ο εαυτός σου όπου είναι σπίτι. (Θα το ξέρεις οπότε όταν βρεθείς σπίτι)

Leon of Athens – Xenos

We are the virus parasites who live against all others (while drowning in an ocean of alcohol and fears )

The xx- On Hold

Και μαζί και χώρια και όλα και τίποτα. (Έλα καλέ.. Λέμε ότι θα θυμόμαστε και μετά ξεχνάμε και λέμε ότι θα ξεχάσουμε και μετά θυμόμαστε.. Αυτά. Μου θυμίζει πάντως Pet Shop Boys με ένα περίεργο τρόπο.. το βίντεο ίσως)

Beyonce – Sorry

Κορμάκια έξω λοιπόν *διπλής* (βαρέθηκα… όχι δεν βαρέθηκα.. βαρέθηκα.. αφού είναι άπιστος μαρή Μπιγιονσέ αυτός ο Τζέι Ζ. τι το κάνεις θέμα… Πάντως αυτό το βαθύ συνεχόμενο κάθισμα που κάνει η χορεύτρια είναι πολύ δύσκολο -το δοκίμασα)

Roisin Murphy – Ancora Tu

«Λορέντζο χρυσό μου, πες στην Κλάουντια πως το απεριτίβο θα το πιούμε στο τυρκουάζ σαλόνι της δυτικής πτέρυγας» (…χα χα χα…ανκόρα του σιμπάτικα Μαρία.. ποσίιιμπιλεεε)

Εγώ πάντως επειδή είμαι μόνιμα On Hold με το On Hold κόλλησα…

Σας ευχαριστούμε και αυτό το μήνα για την προτίμηση

Με αγάπη, Τίνχεν.

Θα ακούτε την Μαρία*Πετρίδη (όπως την ακούω πάντα κι εγώ) στο http://joinradio.gr από Δευτέρα έως και Πέμπτη 14.00-16.00