Αν και δεν το έχω καθόλου με τους Άγγλους,  εδώ στέκομαι στην εξαίρεση που, ίσως, επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο Κρίστιαν Μπέιλ συγκαταλέγεται στους 100 πιο σέξι άνδρες του κόσμου κατά το site Empire (αν είναι κάτι έγκριτο αυτό το site;; Και τι σε νοιάζει εσένα δηλαδή;) και είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι συμφωνώ με αυτό.

Κρίστιαν έλα να με πάρεις κατά τις 6.30..
Κρίστιαν έλα να με πάρεις κατά τις 6.30..

Δεν αφιερώνω αυτό το post στον Κρίστιαν γιατί είναι καυτός. Ούτε γιατί είναι εντελώς σέξι. Δεν του το αφιερώνω γιατί έχει το πιο λάγνο στόμα στον κόσμο. Ούτε για το διαπεραστικό του βλέμμα και το μισό ολόκληρο αινιγματικό του χαμόγελο.

Δεν του το αφιερώνω για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο American Psycho (παροιμιώδεις σεξ σκηνές με τον Κρίστιαν γυμνασμένο, γυμνό και νάρκισσο).

Δεν του το αφιερώνω βεβαίως για τα μήλα του, το σαγόνι του, για τα ωραία του μαλλιά και για όλα αυτά που, μόνο, σε κάτι γυναικούλες θα τραβούσαν το ενδιαφέρον.

Όχι. Του το αφιερώνω γιατί ο Κρίστιαν είναι ένα βαρύ ταλέντο της υποκριτικής. Διότι θεωρείται ο επόμενος Ρόμπερτ ντε Νίρο. Γιατί στο ρόλο του στο American Hustle ήταν πάλι τόσο πειστικός και επαγγελματίας που σοκάρει.

Κρίστιαν Τσαρλς Φίλιπ Μπέιλ. Γεννηθείς στη Νότια Αφρική στις 30 Ιανουαρίου 1974. Βρετανός. Υδροχόος. Λοβ αφέρ. Αμούρ. Μου αρέσεις. Που θα σε βρω; Να σου δώσω ένα φιλάκι. Ας μην πω τίποτ’ αλλο. Η λυσσαμένη.