Το έχουμε κάνει σύστημα να αργούμε τελευταία αλλά.. όταν βγαίνουμε είμαστε On Air, αν μη τι άλλο. Ιδού λοιπόν το χιτ λιστ που επέλεξε η Μαρία για τον Φεβρουάριο. Σχολιάζει η Μαρία εκτός παρενθέσεων και εγώ εντός.

Enjoy!

 

London Grammar-“Rooting for You“
Eίναι το νέο single των London Grammar. Κυκλοφόρησε την 1η  μέρα του 2017 και κάνει το βασανιστικό χειμωνιάτικο ουρανό ένα τσακ πιο λυρικό. Και πολλά τσακ πιο βασανιστικό…( I’m scared of loneliness when I’ m alone with you.. για σκληρά ναρκωτικά)
Best Youth-Hang Out
Χαδιάρικο και ηρεμιστικό θα σε κάνει να αγαπήσεις αυτό το ντουετάκι από την Πορτογαλία. (…and my heart melts)
Φοίβος Δεληβοριάς- Εκείνη

 

Σου δείχνει πώς κάνει η πάπια
και μοιάζει με κάποια που ‘χες γκόμενα
στο μέλλον με τ’ άσπρα φωτάκια
και με τ’ αστεράκια τα φλεγόμενα

 

Για να σε προσέξει ρεψίματα κάνεις
χτυπιέσαι στους δρόμους πλακώνεσαι
της σπας με νεράντζια τα τζάμια
κι από την ταράτσα πηδάς και σκοτώνεσαι
(γεννιέσαι, την έχεις μητέρα, πηδάς στον αέρα, σκας στο πάτωμα, εκείνη σε βάζει στην κούνια, στα μάτια σαπούνια και γαλάκτωμα…-συγκίνηση)
Killers-Mr Brightside
Κάνει το αίμα να βράζει. Τραγουδιέται δυνατά, με λυγμό και ντέρτι. Οι Killers έρχονται στο φετινό Release Athensl και ναι θα γίνει χαμός.
Kim Wilde – You Keep Me Hangin’ On
H Ελλαδάρα των 80’ς  δημιουργεί ουρές στην Τεχνόπολη.  Η έκθεση-χρονοκάψουλα GR80s  θα σου θυμίσει πολλά από αυτά που θες να ξεχάσεις αλλά και πολλά που δεν θα σταματήσεις ποτέ να αγαπάς, όπως αυτό το τραγούδι, φόρος τιμής στα γενναία, σπαρακτικά αντίο.  
Δώσε λέμε! (τώρα που το ξανάκουσα θα παίζει στο κεφάλι μου καμιά βδομάδα…)
Θα λιώσω στον καναπέ με Best Youth και ένα δάκρυ.

Θα ακούτε την Μαρία*Πετρίδη (όπως την ακούω πάντα κι εγώ) στο http://joinradio.gr από Δευτέρα έως και Πέμπτη 14.00-16.00

Φιλάκι.

Τίνχεν