Ακολούθησέ με, σου λέω!

Φωτογραφίες από αλλού

Ήμουν, που λες, στο Instagram και χάζευα πριν κοιμηθώ τις αμέτρητες εικόνες από τον πλανήτη γη… και να, μια εικόνα που με μάγεψε!

followme1

Το ονειρικό τοπίο του Taj Mahal, και μια κοπέλα – με συνταρακτικό φόρεμα, by the way – που τραβάει τον φωτογράφο από το χέρι. Αυτό είναι και το κόνσεπτ του Follow me project που έχει κάνει διάσημους τον ρώσο φωτογράφο Murad Osmann και την κοπέλα του Natalia Zakharova. 

 

followme4
… στην Νεκρά Θάλασσα

 

followme3
… στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

 

followme5
.. να προσκυνήσουμε το Βούδα!
followme2
… εκεί που γυρίζεται η πρώτη ταινία παραγωγής του Οσμάν!

 

Όλα ξεκίνησαν επειδή οι δυό τους έχουν πάθος – και τη δυνατότητα, αντίθετα με εμάς – να ταξιδεύουν απ’ άκρη σε άκρη του πλανήτη. Η ιδέα είναι απλή αλλά ευφυέστατη, για αυτό και ήδη έχει πάρει φωτιά το Instagram με το hashtag #followmeto μέσα στο οποίο οι ερασιτέχνες φωτογράφοι μας καλούν να πάμε μαζί τους στα βουνά στις παραλίες, στη Ντίσνεϊλαντ, και λοιπά. Καμία σχέση με την δουλειά του Οσμάν πάντως, που κατάφερε μέσα σε ένα δύο χρόνια να κάνει κάθε εικόνα του μίνι υπερπαραγωγή, να έχει 2,5 εκατομμύρια followers στο instagram  – ε, “φόλο μι” έλεγε, τον ακολουθήσαμε κι εμείς – και να δημοσιεύσει και το σχετικό βιβλίο!

 

followme8

followme7

Άσε που ξεκίνησε να έχει και χορηγούς για τα ταξίδια του, κι έτσι εξηγούνται και τα παραμυθένια ρούχα και τα διαμάντια και μπριλάντια της πρωταγωνίστριας που μας γυρίζει την πλάτη, παρότι κι αυτή στη Ρωσία είναι συντάκτρια και τηλεοπτική περσόνα (πλέον;)  Για παράδειγμα, το ζευγάρι ανέλαβε μια σειρά για την προώθηση του τουρισμού στο Χονγκ Κονγκ! Από εκεί και οι πιο πάνω εικόνες!

Τι άλλο να πώ, μακάρι να μπορούσαμε να σας ακολουθήσουμε, παιδιά – στη ζωή, όχι στα κοινωνικά μέσα!

followme6
Το βιβλίο που προέκυψε από το Follow me project