Η Μαρία έστειλε τις επιλογές στην ώρα τους. Λίγο πριν μας αφήσει το απαίσιο έτος 2016 δηλαδή.. Αλλά εγώ ήμουν ακόμα κάτω από την επήρεια του. Ακίνητη. Αδρανής. Ανίκανη να αντιδράσω. Σήμερα, 3 του μήνα, νιώθω κάπως καλύτερα. Τα δάχτυλα μου κουνιούνται. Οπότε ανεβάζω. Στα σχόλια, η Μαρία. Στις παρενθέσεις, εγώ.

Kid Loco – Youpi

Το 2016 έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στις εξέδρες. (είμαι όλοι και ο κάθε ένας από αυτούς που ουρλιάζουν γιούπι στις εξέδρες)

George Michael – Faith

Το τραγουδήσαμε με λύσσα στην συναυλία του στο ΟΑΚΑ, δέκα χρόνια πριν. Τότε που η ζωή ήταν ξένοιαστη και οι σούπερ ήρωες έμοιαζαν αθάνατοι (αν κάτι μας έμαθε το 2016 είναι ότι το τέλος είναι πάντα κοντά)

Dream Wife – Believe

Γκλίτερ, άι λάινερ, μίνι και μπόλικη εσάνς από Blondie. (γιατί οι μονόκεροι τρώνε γκλίτερ για πρωινό.. τσικιτιγκλόν)

Μανώλης Φάμελλος – Η ευτυχία είναι αυτό

…που περιμένουμε (και περιμένουμε και περιμένουμε) να ‘ρθει.
Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; (it’s ok.. ήρθε στις 3.10 χθες)

Timo Maas feat. Brian Molko – First Day

Και που λες, μηδενίσαμε το κοντέρ και φτου κι απ΄την αρχή. Για καλύτερο ντομπάρισμα “θετικής ενέργειας” -γιακ- το ακούς εναλλάξ  με το προηγούμενο. (όπως είπα πριν, είναι η 3η μέρα όφ δε ρεστ οφ μάιλ λάιφ και…)

Ε, χρειάζεται να πω τι έβαλα στο repeat; Τέρμα τον ήχο για όλο τον Ιανουάριο.. Φωνάζοντας Youpi από μπαλκόνια και ταράτσες.

Θα ακούτε την Μαρία*Πετρίδη (όπως την ακούω πάντα κι εγώ) στο http://joinradio.gr από Δευτέρα έως και Πέμπτη 14.00-16.00

Σας στέλνω φιλιά.

Τίνχεν