Μπορεί να είναι σα να μπαίνει η άνοιξη.. δεν παύω όμως να διανύω τον, σε ετήσια βάση πλέον, χειρότερό μου μήνα. Τι συμβαίνει με τον Μάρτιο; Και γιατί δεν μπορεί να είναι απλά ένας λαμπερός μήνας που προμηνύει ότι το καλοκαίρι έρχεται με γρήγορους ρυθμούς.. αυτό που είναι δηλαδή; Όχι. Ο Μάρτης είναι χάλια, έχει το χάλι του, με κάνει χάλια και ευτυχώς που μου ήρθανε και οι μουσικές της Μαρίας Πετρίδη για να μου φτιάξει λίγο το κέφι. Στις μουσικές και τα σχόλια, η Μαρία. Στην γκρίνια εντός παρενθέσεων, εγώ.
Τέλος πάντων. Αυτά είχα να πω και enjoy!
Ονειροπαγίδα -Κάπου Αλλού
Η εποχή του “κάπου αλλού” ξεκίνησε. Προς ολοταχώς. (Ξεκίνησε; Γιατί εγώ είμαι εδώ και μόνο ο κακομάρτιος είναι κάπου αλλού)
Lies of Love – Born Slippy
Εσύ που ήσουν 21 χρόνια πριν; Η παλιοπαρέα του Trainspotting επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Choose Life (σε ένα σινεμά ήμουν και I chose life χωρίς να ξέρω που θα με ξεβράσει)
Royksopp- Running to the sea
Η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή της πρώτης βουτιάς (εκεί που ξεκινούν όλα και εκεί που όλα τελειώνουν)
Depeche Mode-In your room
Εεερχονται (βρίσκομαι για πάντα σε εκείνο το δωμάτιο σου -your favorite darkness)
Coldplay- Fix you
When you try your best but you don’t succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can’t sleep
When the tears come streaming down your face
When you lose something you can’t replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?
Αυτό.
(I will always try to fix you. Αυτό)
Και με τι κόλλησα εγώ από αυτό το play list;
Κι αν πάντα σκέφτομαι τα φώτα που με/σε οδηγούν στο κέντρο βάρους μου/σου… δε νομίζω ότι έφυγα ποτέ από το δωμάτιό σου. Δε νομίζω ότι σταμάτησα ποτέ να είμαι your favorite darkness. Your favorite half-light. Your favorite game. Your favorite mirror. Δεν σταμάτησες ποτέ να είσαι my favorite slave.
Με αυτό.
Με αγάπη σε μια ιδέα ραστώνης
Τίνχεν.
Θα ακούτε την Μαρία*Πετρίδη (όπως την ακούω πάντα κι εγώ) στο http://joinradio.gr από Δευτέρα έως και Πέμπτη 14.00-16.00