Προσωπικά βρίσκομαι σε φάση χαλάρωσης. Ωστόσο οφείλω να παραδεχθώ πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου χρειάστηκαν δυο ολόκληρες βδομάδες για να απαλλαγώ από την στρυχνίνη της ζωής μου στην Αθήνα…

Ευτυχώς, φυσικά, που έχω και την Ελένη που ακόμα με θυμάται και μου στέλνει τις μουσικές της. Ωραίες μουσικές που με βοηθούν να αποστασιοποιηθώ και να απεξαρτητοποιηθώ ας πούμε από όλη την υποκρισία που μας περιβάλλει, δέρνει, στοιχειώνει σε “κανονικές” συνθήκες (όπως καταλαβαίνετε ακόμα προσπαθώ να χαλαρώσω)

Αν ακόμα δεν γνωρίζετε για ποιά Ελένη μιλάω… Την Ελένη του Record House το πιο γλυκό μουσικοκόριτσο που γνωρίζω…

Play it Ελένη μου.

ελενη

Ας ακούσουμε το playlist του μηνός Αυγούστου. Η Ελένη σχολιάζει έξω από την παρένθεση (κι εγώ σχολιάζω μέσα στην παρένθεση).

1. Of Monsters and Men – Empire

Heavy Stones fear no weather… (and from the rain comes a river running wild that we create.. και πολύ ωραία γυναίκα, έχω να προσθέσω)

2. Nneka – My love my love

Δεν ξέρω για εσάς… εγώ θα χορεύω και θα χαμογελάω (για αυτό σε αγαπάω ρε Ελένη)

3. My Morning Jacket – Only Memories Remain

Να γλυκαθούμε και λίγο.. (το ακούω και σκέφτομαι αιώρες σε ωραίες παραλίες, βράδυ, κομψά ποτά, ωραία πλάσματα, ψίθυροι, το φεγγάρι, μια φωτιά… νυχτερινό μπάνιο και άλλα…)

4. Murder By Death – Big, Dark Love – o5. Solitary One

Για τους αγαπημένους μοναχικούς φίλους που μένουν κλειδωμένοι -δε-πα-να-λες-εσύ (εγώ το αφιερώνω στους κλειδωμένους φίλους ποιητές -τους σκέφτομαι)

5. Florence + The Machine – Ship to Wreck

Χτίζουμε/γκρεμίζουμε. Τούτη δω λίμπα τα ‘ κανε πάντως. Ωραίο βίντεο. (Πεθαίνω για Florence, λέμε)

Και αν δεν είναι ήδη ξεκάθαρο με τι κόλλησα.. σας λέω ότι έχω στο repeat το Empire.

# Θα βρείτε το Record House στην οδό Ομήρου 46 στη Ν. Σμύρνη