Ναι, τα τονισμένα φρύδια είναι η τελευταία λέξη στις τάσεις της ομορφιάς. Όταν όμως είδα το λανσάρισμα του επαναστατικού προϊόντος Unibrow από την ΝΥΧ Cosmetics, δεν πίστευα στα μάτια μου!

Πλάκα μου κάνεις, σκέφτηκα! Οι μισές από εμάς ζούμε με το τσιμπιδάκι στο χέρι μην τυχόν και ξεφύγει καμιά τρίχα στο μεσοδιάστημα των δύο φρυδιών και τώρα θα μας κάνουν όλες Φρίντα Κάλο;

nyx Unibrow

Ε, πλάκα μου/μας έκαναν! Όλο το λανσάρισμα του Unibrow, που συνοδεύεται από διαφημιστική καμπάνια, βίντεο, πληροφορίες και οδηγίες χρήσης ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο της αμερικανικής εταιρίας καλλυντικών NYX  cosmetics! Η ιστοσελίδα τους έχει μέχρι και κριτικές καταναλωτριών του στιλ, “επιτέλους, επιστρέφω στις ρίζες μου! Οι πλαστικές επεμβάσεις βοήθησαν να μεταμορφωθώ σε μια όμορφη γυναίκα των σπηλαίων, σαν τους προγόνους μου, αλλά κάτι έλειπε. Σε ευχαριστώ Unibrow!”

Η “καμπάνια” έσκισε στο twitter και το instagram! Όσες είστε ενεργές στα social media ίσως την έχετε ήδη δει – και φρικάρει!  Η εταιρία την επόμενη μέρα ανακοίνωσε ότι το επαναστατικό τζέλ που γεμίζει το κενό ανάμεσα στα φρύδια μας ξεπούλησε – του χρόνου πάλι!

Είναι από τα πιο αστεία και πετυχημένα brand promotions που έχουμε δει. NYX Cosmetics, you go girls!