I love you like a love song baby!

Το baby είναι, αδιαμφισβήτητα ο Οκτώβρης. Του Φθινοπώρου ο αγαπημένος μήνας. Αρκούντως μελαγχολικός αλλά πάντα πολλά υποσχόμενος για το εγγύς μέλλον.

Ακούστε τις ωραίες μουσικές προτάσεις της Ελένης από το Record House και διαβάστε τα σχόλια. Τόσο τα δικά της όσο και τα δικά μου.

Πολλά γλυκά φιλιά

 

ελεν

Joss Stone – Stuck on You

Γοργόνες στο βυθό, έρωτες δίχως ανταπόκριση, sitar και tabla, χάρμα οφθαλμών.. (είδα μια φίλη, φορέσαμε από μια τουαλέτα, πήγαμε για βουτιά, κλάψαμε για κάποιο γκόμενο, μείναμε με το κομπινεζόν.. σιτάρ, ταμπλά, ωραία ήταν )

Mad Season – Long Gone Day

Long gone day, who ever said We wash away with the rain.. (oh Mr. Mark Lanegan )

Ane Brun – Directions

Βήμα βήμα, κι όλα είναι πιθανά (με χαλάει λιγάκι το χορευτικό κάνω γυμναστική επίδειξη με δική μου χορογραφία αλλά εντάξει.. τη δεύτερη που το άκουσα κάτι ένιωσα)

Richard Hawley – Heart of Oak

Φρέσκος αγαπημένος Richard Hawley (πράγματι, αυτό το τραγούδι είναι σαν φρέσκος ψυχρός αέρας στο στόμα σου αλλά το βίντεο μου θυμίζει το follow me project με εκείνη τη γκομενάρα που τραβάει από το χέρι τον φωτογράφο που τραβάει την πλάτη της καθώς και το σούπερ υπέροχο σημείο στο μπακγκράουντ που βρίσκονται… αυτό εννοώ )

The Weeknd – Can’t Feel My Face

Για να σκάσουν οι οχτροί μας που δεν χορεύουν γιατί δεν βγαίνει πια μουσική για χορό (ε με αυτό χορεύεις ακόμα κι αν can’t feel your feet..)

Κι όσο για μένα; Έχω συμπεριλάβει την Joss Stone στο βραδινό σάουντρακ ενώ το πρωί ακούω Can’t feel my Face για να εκτελέσω το ημερήσιο χορευτικό μου!

# Θα βρείτε το Record House στην οδό Ομήρου 46 στη Ν. Σμύρνη