Ότι έχω μάθει για τους άντρες (1).

Μέχρι τώρα.

men
Με ρωτάει συχνά πως ερωτεύθηκα το μπαμπά της. Θυμάμαι. Αλλά.. Μόνο επειδή θέλω να θυμάμαι.
Εχω αποφασίσει όμως. Τι θα της πω. Για τους άνδρες. Ξέρω τώρα κάποια από τα σημαντικά.
Να βρεις κάποιον να τραγουδάει. Θα χρειαστείς κάποιον να σου τραγουδάει. Ακόμα κι αν δεν έχει καλή φωνή –είναι σημαντικό.

Να χορεύει κιόλας. Είναι σημαντικό να τον βλέπεις να χορεύει. Ο χορός σε κάνει να ερωτεύεσαι ξανά και ξανά. Ο χορός λύνει. Κάνει το πνεύμα να πετάει και το στόμα να χαμογελάει. Και την ψυχή.

Να σου μιλάει. Όχι οπωσδήποτε με το στόμα. Να βλέπεις ότι μιλάνε τα μάτια του. Πολύ και συνέχεια. Τα μάτια του θα δείχνουν ότι νιώθει. Όχι για σένα. Σημαντικό είναι ότι νιώθει για όλα τριγύρω.
Να πλένει πάντα τα δόντια του. Δείχνει ότι έχει καταλάβει πως η ομορφιά κρύβεται στην επιμονή και την καθαριότητα. Οι λεπτομέρειες και η καθαριότητα κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση.
Να μην βουλιάζει στη λήθη. Η φράση «Δεν ξεχνώ» είναι σημαντική. Όποιος ξεχνά δεν σέβεται την ιστορία του και άρα τον εαυτό του.
Να έχει πάει σε ψυχαναλυτή (τουλάχιστον για κάποιες συνεδρίες)
Να έχει κάνει σεξ και κάμποσες σχέσεις… να έχει ζήσει (ή έστω επισκεφθεί κάποιες χώρες)
Είμαι, λέει, 19 χρονών. Με αυτή την πανσέληνο είμαι κάπου έξω από το Μόναχο. Μόλις μου έχει φάει ο σκύλος την κουβέρτα (Λίνους safety blanket). Κλαίω. Είναι Σάββατο βράδυ. Είναι κλειστά τα μαγαζιά. Που θα βρω κουβέρτα με κρόσια απόψε; Έχω και να κοιμηθώ… Μετά, ακόμα με πανσέληνο, εμφανίζεται ο φίλος μου, ο Τόμας. Μου βρήκε κουβέρτα στο mini market ενός βενζινάδικου. Είχε ψάξει όλη την πόλη.#manohman

#children #children_behave_thats_what_they_say_when_we_re_together #moodofthenight #friendoftheday