νοεμβριος ελενη

 

Χρειάζομαι αγάπη. Πάντα το Νοέμβρη. Φταίνε μάλλον τα πρώτα κρύα. Για αυτό θα φάω ένα τόστ και θα ακούσω όσα ακολουθούν. Σας έχουμε εδώ μουσικές για να τα βγάλετε πέρα και αυτό το μήνα. Στις μουσικές η Ελένη Νεουδάκη από το Record House που φροντίζει για μας, ως γνωστόν, ενώ στις παρανθέσεις λέω κάτι κι εγώ για να δικαιολογώ την παρουσία μου εδώ. Φιλιά. Καλό μήνα.

Turn up the volume λοιπόν.

Editors – Life is a Fear

Life is a fear of falling through the cracks, που λέει και το τραγούδι (τέλειο session στο αγαπημένο WDR)

Thee Holy Strangers – S.P Blues

Οι δικοί μας ” Holy Strangers, στο δικό μας τοπ 10 της χρονιάς (έτσι όπως λέει hey little girl… και save yourself και do it again… σκέφτομαι…τι χρειάζεσαι για να σώζεις κάθε φορά τον εαυτό σου; Μάλλον κάποιον να σε λέει μικρούλα)

Nerina Pallot – The road

“This place is hard”, αν το δείτε μέχρι τέλους… (you walk this road alone, δείτε το μέχρι τέλους)

Dave Gahan & Soulsavers – All of This and Nothing

“Πάμε άλλη μια Dave;” (τον έχουν πάρει εργολαβία οι Soulsavers) (I’m the dirt beneath your feet, σου λέω)

Keira Knightley – Lost Stars

Μουσικοκινηματογραφική πρόταση! Με έναν χύμα Ruffalo σε ρόλο ξεπεσμένου ιδιοκτήτη δισκογραφικής που τα τσούζει όλη μέρα κι εκσφενδονίζει τα demo σαβούρα από το παράθυρο (let’s get drunk on our tears baby. Μόνο αυτό. Εννοείται με τον Levine στην κιθάρα ενώ πνίγομαι στα δάκρυα)

(Κι όσο για μένα; Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω τώρα. Το All of this and nothing το έχω λιώσει ήδη. Τώρα θα βάλω στο repeat και το Lost Stars αλλά και το The Road).

# Θα βρείτε το Record House στην οδό Ομήρου 46 στη Ν. Σμύρνη